2777
2789
عنوان

یکی ک وکیل باشہ یا طلاق گرفتہ پیچ و خم و بھم یاد بدہ بیاد...

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 66 پست
عنوان خواسته رو چی بنویسه؟؟؟ دادخواست نیست. شکایت ضرب و جرحه. چنین عنوان دادخواستی نداریم و رد میش ...

والا من رفتم همین دادخواستم دادم رد هم نشد... تلاش برای اثبات جملات ممنوع

کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....
وااااای چ بد  پس چطور بعضی ها سریع طلاق رو میگیرح😥

سریع نیست عزیزم ، اکثرا توافقی هستن.  و بعضیام چندین سال توی دادگاها خودشونو اسیر کردن تا طلاق گرفتن.  دختر صاحبخونمون شوهرش دست بزن داشت میگفت چند سال توی دادگاها رفت و اومد تا تونست طلاق بگیره.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یی سلان ب من بگہ خواستم برم از کجا شروع کنم چیکار کنم 

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘
میگن سیلی جریمہ دارہ ......پدر شوھرم و برادرشوھرم اوردم دیدن صورتمو با پسرشون خیلی حرف زدن اماتصمیم ...

جریمه یا دیه که بله اون رو منکر نیستم.  من طلاق رو گفتم.  پسرعموم انقدر دست بزن داشت زنشو میزد زنشم عادت کرده بود همش میرفت دیه میگرفت . آخر پسرعموم خودش دید داره ضرر میکنه طلاق داد. 

من توی زندگی شما نیستم بخوام قضاوتت کنم ولی عزیزم اینو بدون هییییچ مردی اخلاقش عوض نمیشه ، به امید تغییر کردن شوهرت ، جوونیتو تباه نکن.  اگر خوبیاش زیاده سعی کن به زندگیت دل ببندی و گر نه که خود دانی. ... خدا بهترینهارو برات رقم بزنه. ..

میشہ راھنماییم کنین

بله.

عزیزم طلاق موضوع ساده ای نیست که بشه با راهنمایی  خودت اقدام کنی.

شما که نمیدونی حتی نفقه چیه باید حتما بری پیش وکیل . اگه بیگدار به آب بزنی و یه حرکت اشتباه انجام بدی راه برگشتی نیست و کل نقشه هات نقش بر آب میشه.

اگه شوهرت راضی به طلاق توافقی هست که چه بهتر اگر شوهرت راضی به طلاق توافقی نیست و قصد داری یکطرفه برای جدایی اقدام کنی کفش آهنین باید به پا کنی و اثبات کنی یکی از شرایط دوازده گانه در سند نکاحیه رو داری تا دادگاه بهت حق طلاق بده.

در اینصورت هم میتونی مهریه رو بگیری هم دادگاه طلاق صادر میکنه.

البته مطالبه ی مهریه ربطی به طلاق نداره و میتونی مهریه رو بدون دادخواست طلاق با تمایل به ادامه زندگی مطالبه کنی و دو تا موضوع جداگانه ست.

اما اگه شرایط دوازده گانه رو نداری و شوهرت هم راضی به طلاق نمیشه میتونی از ابزار مهریه بعنوان فشار برای رضایت شوهر به طلاق توافقی استفاده کنی.

طلاق به درخواست زوجه :

اين شروط عبارتند از :

1- زن مي‌تواند از دادگاه تقاضاي صدور طلاق كند، در صورت خودداري شوهر از دادن خرجي زن و انجام ساير حقوق واجب زن به مدت 6 ماه.

2- دومين شرط ذكر شده در عقدنامه كه به زن اجازه طلاق مي‌دهد، بدرفتاري زوج است به حدي كه ادامه زندگي را براي زوجه غير قابل تحمل كند.

3- سومين شرطي كه با وجود آن زن اختيار طلاق دارد، بيماري خطرناك غير قابل درمان مرد است در حدي كه سلامت زن را به خطر اندازد.

4- شرط چهارم ديوانه بودن مرد است در زماني كه امكان فسخ وجود ندارد.

5- پنجمين شرط مندرج در عقدنامه، اشتغال مرد به كاري است كه به حيثيت و آبروي زن و مصالح خانوادگي او لطمه بزند در اين صورت زن مي‌تواند تقاضاي طلاق كند.

6- محكوميت شوهر به مجازات 5 سال حبس يا بيشتر، يا به جزاي نقدي كه بر اثر ناتواني از پرداخت، منجر به 5 سال بازداشت شود يا به حبس و جزاي نقدي كه مجموعاً منتهي به 5 سال بازداشت يا بيشتر شود و حكم مجازات در حال اجرا باشد نيز يكي ديگر از شروط ضمن عقد نكاح است كه به زن امكان مطلقه شدن را مي‌دهد.

7- ابتلاء زوج به هر گونه اعتياد مضري كه به تشخيص دادگاه به اساس زندگي خانوادگي خللي وارد آورد و ادامه زندگي را براي زوجه دشوار كند مانند اعتيادي كه منجر به بيكاري مرد، فروش اثاثيه منزل و وارد نمودن ضرر به سلامت جسمي و روحي زن و فرزند شود.

8- هشتمين شرطي است كه به استناد آن زن حق طلاق مي‌يابد. چنانچه زوج زندگي خانوادگي را بدون عذر موجه ترك كند يا اينكه 6 ماه متوالي بدون عذر موجه غيبت كند، زن مي‌تواند با مراجعه به دادگاه و بدون حضور شوهر طلاق خود را ثبت كند.

9- از جمله مواردي كه دادگاه تقاضاي زن را براي طلاق مي‌پذيرد و در عقدنامه نيز ذكر شده، محكوميت قطعي زوج بر اثر ارتكاب به جرم و اجراي هر گونه مجازات اعم از حد و تعزير است كه مغاير با حيثيت و شئون خانوادگي زن باشد تشخيص اين امر نيز با توجه به وضع و موقيعت زن و عرف و موازين ديگر با دادگاه است.

10- دهمين شرط از شروط دوازده گانه عقد نكاح، بچه‌دار نشدن مرد پس از گذشت 5 سال از زندگي مشترك به جهت عقيم بودن يا عوارض جسمي ديگر است كه در اين صورت زن مي‌تواند تقاضاي طلاق كند.

11- همچنين چنانچه زوج مفقودالاثر شود و ظرف 6 ماه پس از مراجعه زوجه به دادگاه پيدا نشود نيز دادگاه حكم طلاق را صادر مي‌كند.

12- آخرين شرطي كه زوج در عقدنامه آن را امضا مي كند و اختيار طلاق را به همسرش مي‌دهد، ازدواج مجدد مرد بدون اجازه همسر است كه در صورت وقوع اين مورد، زن حق طلاق را از مرد مي‌گيرد.

دادگاه به صرف اکراه زوجه حکم طلاق صادر نمیکند.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

بعید میدونم

حدود یازده ساله وکیل هستم همچین دادخواستی ماهیت حقوقی نداره. دادنامه ی صادره دقیقا بهاستناد کدوم ماده چه حکمی داده بود؟  

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

اثبات عدم امنیت جانی یا بعد از دادخواست تمکین زوج مطرح می شود و یا پیرو شکایت ضرب و جرح و دادخواستی حقوقی به عنوان عدم امنیت جانی وجود ندارد!!!!!

اثبات عدم امنیت جانی یا بعد از دادخواست تمکین زوج مطرح می شود و یا پیرو شکایت ضرب و جرح و دادخواستی ...

ببخشید گفتید شما وکیلی ، یه سوال ؟

من میتونم برای قدم اول طلاق کراهت نسبت به شوهرم رو دادخواست بدم ؟؟ و یا مهریه رو ؟ البته میخوام وکیل بگیرم ؟

یعنی برای کراهت از رابطه با شوهر هم شاهد میخواد ؟؟

اثبات عدم امنیت جانی یا بعد از دادخواست تمکین زوج مطرح می شود و یا پیرو شکایت ضرب و جرح و دادخواستی ...

اولا بنظر من بجای تلاش برای تثبیت گفته هاتون سعی کنین جواب سوالاتی که دوستان ازتون پرسیدن رو بدین دوما بعداز درخواست تمکین و درخواست ایشون مبنی بر برگشت من ،من هم دادخواستی به دادگاه ارائه دادم تحت عنوان عدم امنیت و پذیرفته شد و نفقه بهم تعلق گرفت و تمکین ایشون هم رد شد.

کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....
ببخشید گفتید شما وکیلی ، یه سوال ؟ من میتونم برای قدم اول طلاق کراهت نسبت به شوهرم رو دادخواست بدم ...

دادگاه به صرف کراهت زوجه گواهی عدم امکان سازش صادر نمیکند.

جزو شرایط دوازده گانه نیست.

شما میتونی مهریه رو بذاری اجرا و بعد از آن اگر تونستی با شوهر توافق کن  در ازای بخشش مهریه حاضر به طلاق بشه و طلاق توافقی بگیرید .

اولا بنظر من بجای تلاش برای تثبیت گفته هاتون سعی کنین جواب سوالاتی که دوستان ازتون پرسیدن رو بدین دو ...

بله عرض کردم پیرو تمکین زوج میتوان چنین ادعایی داشت و بدوا توسط زوجه امکانپذیر نیست مگر تحت عنوان تعیین مسکن علی حده توسط دادگاه بجهت عدم امنیت جانی.

درخصوص پاسخگویی به کاربران علیرغم اینکه وظیفه ندارم ولی پاسخگو بودم و میتونید برگردید به عقب  در همین تاپیک مشاهده کنید عزیزم.

تهران کوفتی با این گرونی.  نه ساله متاهلم.  دخترام شش و هفت سال.  

الهي بميرم

من خودم تو اين سن دخترات بودم مامان بابام ميخواستن ازهم جدابشن

خييييييلي بد بود واي مشكل سر چيه؟؟؟

راه حل نداره؟

بي خيال دنيا و قانوناااااااش