2777
2789
عنوان

یکی ک وکیل باشہ یا طلاق گرفتہ پیچ و خم و بھم یاد بدہ بیاد...

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 66 پست

اوایل انقدقربون صدقم میرفت محبت میکرد اما دو سالی ھست تغییر کردہ مخفی کارہ توھین میکنہ بخدا خستم بریدم.......تاالان وایستادم بخاطر بچمہ

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘
دلیل قانع کنندہ تر از این کہ بد دھنہ؟ دست بزن دارہ؟؟

بدونه اینکه خونه رو ترک کنی دادخواست  عدم امنیت بده تا بزارن اول از خونه بری بعدش نفقه بهت بدن ولی اگه خودت بزاری بری عدم تمکین میگیره بهت نفقه تعلق نمیگیره

کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درهیچ  صورت مهربون نمیشخ؟؟؟

بھش ھر چقدرم محبت کنم بی تفاوتہ......بخدا ھمش قایم میکردم ھمش تو خودم میرختم اما دیگ خستم

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘
منم دیشب برای بار هزارم با شوهرم دعوام شد و تهدیدم کرد بچه هامو ازم میگیره ، تصمیمم برای طلاق حتمیه ...

واي استرس گرفتم برات

چقد بد

كدوم شهري

بچهات چندسالشونه

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  
شما وکیلی عزیزم ؟؟؟ مثلا بریم بگیم من با شوهرم تفاهم ندارم مدام دعوا مدام بجث داریم چی؟؟؟

اگه اونم بخواد طلاق بده ایراد نداره وگرنه بایددادخواست عدم سازش بدی اگه قاضی قبول کنه و یا شاهد داشته باشی ممکنه با طلاق موافقت کنه 

بدونه اینکه خونه رو ترک کنی دادخواست  عدم امنیت بده تا بزارن اول از خونه بری بعدش نفقه بهت بدن ...

نفقہ چیہ

نفقہ چیہ

عاشقت نبودم ،تلاش کردی تو دلم جا باز کردی ...💔عاشقت شدم از توام زدم جلو ولی کم اوردی ...من بهت تکیه کرده بودم ...خیلی سخته تکیه گاه دختری که حتی بخاطرت خانوادشم پس زده پشتشو خالی کنه ...خوردم زمین ،بدم خوردم زمین ...فقط از خدا میخوام هیچوقت جای من نباشی ...حس این شبای منو نداشته باشی ...من گذشتم از اون زندگی دارم میرم همون‌ چیزی شد که خواستی 😔هروقت یادم افتادی دعا کن بتونم دووم بیارم ...باهم دیگه خندیدیم تنها گریه کردم 😔💔...همین/بیا وداع کنیم ...اگر بنا باشد کسی از ما بماند همان به که تو‌بمانی...کینه تو به کار این دنیا بیشتر می آید ...تا عشق من ....
بدونه اینکه خونه رو ترک کنی دادخواست  عدم امنیت بده تا بزارن اول از خونه بری بعدش نفقه بهت بدن ...

دادخواست عدم امنیت چیه عزیزم؟؟؟؟؟؟

من وکیل هستم ولی بخدا از بس راهنمایی کردم دیگه الان وقت تایپ کردن ندارم. میام اینجا یه ذره از محیط کار دور باشم دلم باز شه.

برو تو کلینیک نی نی سایت وکیل دارند راهنمایی میکنند. 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

من ی شهر دیگم خونوادم شهر دیگه .باید برم اونجا 

برای جدایی.

باید چکار کنم ؟؟

کسی یوده بگه تفلهم نداریم ن فکری نه عقایدی هیچی مدام دعوا داریم 

طلاقمون میدن؟؟؟

دلیل قانع کنندہ تر از این کہ بد دھنہ؟ دست بزن دارہ؟؟

سعی کن بری مشاوره همسرتم با خودت ببر ی تا مشکلت حل شه راه های دیگم هست البته بهت پیشنهاد نمی کنم عزیزم از من می‌شنوی حرف طلاقو نزن مشکلت اصلا بزرگ نیست 

میشه برام صلوات بفرستین منم مامان بشم 
نفقہ چیہ

خرجی ماهیانه که در ازای تمکین زن از مرد بهش تعلق میگیره،تمکین میدونی چیه دیگه زن خونش باشی تمام و کمال 

عدم تمکین چیہ...میخام مطمئن بشم راھو یاد بگیرم اگ دیدم واقعا ب نتیجہ ای نمیرسم طلاق بگیرم

اگه اونم بخواد طلاق بده ایراد نداره وگرنه بایددادخواست عدم سازش بدی اگه قاضی قبول کنه و یا شاهد داشت ...

خونواده ها در جریاننن که مشکل داریم از اول 

ولی میترسم بیان بگن همه چی تقصیر منه ک۶ زود عصبی میشم شوهرم خیلیییی زبونش درازه 

دادخواست عدم امنیت چیه عزیزم؟؟؟؟؟؟ من وکیل هستم ولی بخدا از بس راهنمایی کردم دیگه الان وقت تایپ کرد ...

عدم امنیت یعنی دادخواست بدی مرد تعادل روانی نداره و در حین عصبانیت ممکنه بهش اسیب برسونه

سعی کن بری مشاوره همسرتم با خودت ببر ی تا مشکلت حل شه راه های دیگم هست البته بهت پیشنهاد نمی کنم عزی ...

منم نمیگم ھمین فردا میرم یکم دیگ فکر میکنم و امتحان میکنم نشد جدا میشم