ھنوز تصمیمم نھایی نیست اما میخام حقمو بگیرم و طلاق بگیرم........میشہ راھنماییم کنین
★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧ دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟ ممنونم 😘😘
اوایل انقدقربون صدقم میرفت محبت میکرد اما دو سالی ھست تغییر کردہ مخفی کارہ توھین میکنہ بخدا خستم بریدم.......تاالان وایستادم بخاطر بچمہ
★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧ دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟ ممنونم 😘😘
دلیل قانع کنندہ تر از این کہ بد دھنہ؟ دست بزن دارہ؟؟
بدونه اینکه خونه رو ترک کنی دادخواست عدم امنیت بده تا بزارن اول از خونه بری بعدش نفقه بهت بدن ولی اگه خودت بزاری بری عدم تمکین میگیره بهت نفقه تعلق نمیگیره
کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بھش ھر چقدرم محبت کنم بی تفاوتہ......بخدا ھمش قایم میکردم ھمش تو خودم میرختم اما دیگ خستم
بدونه اینکه خونه رو ترک کنی دادخواست عدم امنیت بده تا بزارن اول از خونه بری بعدش نفقه بهت بدن ...
نفقہ چیہ
عاشقت نبودم ،تلاش کردی تو دلم جا باز کردی ...💔عاشقت شدم از توام زدم جلو ولی کم اوردی ...من بهت تکیه کرده بودم ...خیلی سخته تکیه گاه دختری که حتی بخاطرت خانوادشم پس زده پشتشو خالی کنه ...خوردم زمین ،بدم خوردم زمین ...فقط از خدا میخوام هیچوقت جای من نباشی ...حس این شبای منو نداشته باشی ...من گذشتم از اون زندگی دارم میرم همون چیزی شد که خواستی 😔هروقت یادم افتادی دعا کن بتونم دووم بیارم ...باهم دیگه خندیدیم تنها گریه کردم 😔💔...همین/بیا وداع کنیم ...اگر بنا باشد کسی از ما بماند همان به که توبمانی...کینه تو به کار این دنیا بیشتر می آید ...تا عشق من ....
بدونه اینکه خونه رو ترک کنی دادخواست عدم امنیت بده تا بزارن اول از خونه بری بعدش نفقه بهت بدن ...
دادخواست عدم امنیت چیه عزیزم؟؟؟؟؟؟
من وکیل هستم ولی بخدا از بس راهنمایی کردم دیگه الان وقت تایپ کردن ندارم. میام اینجا یه ذره از محیط کار دور باشم دلم باز شه.
برو تو کلینیک نی نی سایت وکیل دارند راهنمایی میکنند.
فبای آلاء ربکما تکذبان پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
دلیل قانع کنندہ تر از این کہ بد دھنہ؟ دست بزن دارہ؟؟
سعی کن بری مشاوره همسرتم با خودت ببر ی تا مشکلت حل شه راه های دیگم هست البته بهت پیشنهاد نمی کنم عزیزم از من میشنوی حرف طلاقو نزن مشکلت اصلا بزرگ نیست
عدم تمکین چیہ...میخام مطمئن بشم راھو یاد بگیرم اگ دیدم واقعا ب نتیجہ ای نمیرسم طلاق بگیرم
سعی کن بری مشاوره همسرتم با خودت ببر ی تا مشکلت حل شه راه های دیگم هست البته بهت پیشنهاد نمی کنم عزی ...
منم نمیگم ھمین فردا میرم یکم دیگ فکر میکنم و امتحان میکنم نشد جدا میشم