2777
2789
عنوان

خانواده همسر

363 بازدید | 20 پست

من تقریبا چند ماههیه ازدواج کردم اما بعد یه ماه بنا به رفتارو اخلاقای زشت مادر شوهرم باهاشون ارتباطمو قطع کردم جدیدا به گوشم‌رسیده که رفتن تو فامیلاشون پخش کردن که با هم ارتباط نداریم و کلی ازم بدگویی و‌غیبت کردن طوری که وقتی فامیلاشونو بیرون یا جایی میبینر منو ‌کلی باهام سردهستن بخداااا من نه بهشون بی احترامی کردم نه اینکه میدونم دلیله این اخلاقای مزخرف و‌زشتشون چیه 

یعنی بهم‌ثابت شده از من یه غوله هفت سر ساختن اما خدا میدونه ناحقی و اشتباهی در حقشون نداشتم امشب هم‌شوهرم بهم گفت که کلا قیدشونو میزنه نمیدونم باز چیا بهش گفتن و چی به گوشش رسیده که ازشون متنفر شده به نظرتون من باید عکس العملم چحوری باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسایی که میگن مهم شوهرته که پشتته...قبل از اینکه شوهرش باشه پسر یکی دیگه اس قطع رابطه بی اثر نیست..حتی اگه دیوونه هم باشن

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

حتی من رفتم باهاشون اشتی کنم چند وقت پیش مادر شوهرم بعد کلی بی احترامی بهم گفت از خونم برو بیرون خیلی غرورم خورد شد اما بااین وجود م دست از حرفا و‌کاراشون برنمیدارن و طلبکارم هستن

باز دم شوهرت گرم که غیرت به خرج داده و این حرفو زده،شوهر من که منو جلوی خانوادش قربونی میکنه،،،،،

دوم اینکه

چرا برات مهمه فامیلای شوهرت درمورد چی فکر کنن؟اونا هم از اون طایفه ان،،،تو خودت باش و راه خودتو ادامه بده،حرص الکی نخور

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝