2777
2789
عنوان

خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 20 پست

خوب وقتی رابطتتو قطع کردی معلومه ب گوششون میرسه و همچین رفتاری میکنن  دیگه تصور کردی پیش فامیلا میگن ما باهم خیلی خوبیم بالاخره بعد چند وقت اونام میفهمیدن دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا قطع مردین یکم توضیح بده

خودمم نمیدونم فقط اینو میدونم مادر شوهرم بعد ازدواج کلی دنبال اتو بود از برخوردو رفتارم همش میدیدم اخلاقش عوض شده و اینکه احساس میکردم میخواد منو جلو‌شوهرم و پدر شوهرم بی ارزش کنه 

اهمیت نده با فامیل خودت خوش باش تفریحای دونفره و عشقو حال کن

اقوام همسرتم تو خیابون دورادور سلام کن خیلی معمولی اگه قراره با چرتو پرتای دیگران کسی قضاوت بشه یا درموردش فکر بد کنن بذار بکنن ادمای کوته فکرو نمیشه درست کن

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
حتی من رفتم باهاشون اشتی کنم چند وقت پیش مادر شوهرم بعد کلی بی احترامی بهم گفت از خونم برو بیرون خیل ...

ببین عزیزم مردم و فامیل شوهر و ول کن بشین شوهرتو حلوا حلوا کن 

ماک خانوادش همه نوع بلایی سرمون اوردن بازم پسرشون قیدشونو نزد یه خورده دور شد فقط 

پس ببین شوهرت چقد خوبه گور بابای بقیه