2777
2789
عنوان

خانومایی ک شوهرشون خسیسه یا سنشون زیاده نسبت بخودشون

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 72 پست
مهریمو بخشیدم چون دخول کامل نبود نصف میشد ۵۰تا سکه  اون بیشرف هم تو زرد از آب در اومد کلی پشت ...

مگه غیابی نبود؟ حقش همین بوده. پیر پررو.

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
یعنی دوستت مرد پیر و خسیس رو میخواد با چه نظریه ای انتخاب کنه؟! ترس از مجردی؟!

پول گلم ولی من میگم چه فایده خسیسه نمیتونی از پولش لذت ببری میگه بلاخره داراییش مال منو بچه اش میشه 

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول گلم ولی من میگم چه فایده خسیسه نمیتونی از پولش لذت ببری میگه بلاخره داراییش مال منو بچه اش میشه& ...

بگو بشين تا اون بميره چيزي گيرت بياد ، اتفاقا اين مردا انقدر عمر ميكنن تا طرفو دق مرگ كنن

پول گلم ولی من میگم چه فایده خسیسه نمیتونی از پولش لذت ببری میگه بلاخره داراییش مال منو بچه اش میشه& ...

وقتی بمیره دوستت هم سن دار شده. تو پیری پول به چه دردش میخوره تازه اگه پولی بمونه براش.

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  

اگه میخواستم مهریمو بگیرم نمیتونستم چون اون اینجا نبود و اگرم میخواستم منتظرش بمونم هیچوقت نمیومد و من معلق میموندم منم حوصله کش مکش داستان رو نداشتم میخواستم هر چی زودتر خلاص شم

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
من شیش سال فاصله باشوهرم دارم .کااااش ۱۲سال فاصله داشتیم .دوس دارم عاقل باشه 

اصلا اینجوری فکرنکن عزیزم مرد بیست سالم بزرگتر باشه بازم اخلاقای بچگونشو داره هیچوقت بالغ و عاقل نمیشن. خدا آپشن بالغ شدن رو فقط به ما خانوما عنایت کرده

قبلا هم زن داشته طلاق داده معتادم بوده ترک کرده و یه معشوقه داشته ک بهش نرسیده میگن هرچیم بدست اورده وترک کرده بخاطر نرص دادن معشوقه قدیمیشه

وقتی عقد کردیم ایران اومده بود ۲۰روز بعد عقدمون رفت خبر مرگش

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯

اصلا یه وضعیه ولی اینو بگم رفیقم کلا خانوادگی پول پرستن همه خواهراش بخاطر پول ازدواج کردن ب ظاهر راضیم هستن فوق العاده هم باسیاستن ینی یه چیز میگم یه چیز میشنوی خدایه سیاست

وقتی عقد کردیم ایران اومده بود ۲۰روز بعد عقدمون رفت خبر مرگش

نه منظورم این بود که گفتی صفحه گذاشته پشتت، وقتی غیابی جدا شدید

اصلا یه وضعیه ولی اینو بگم رفیقم کلا خانوادگی پول پرستن همه خواهراش بخاطر پول ازدواج کردن ب ظاهر راض ...

شما تا فردا صبحم بخوای با دوستت صحبت کنی قانع نمیشه تا کارشو نکنه و سرش ب سنگ نخوره پشیمون نمیشه

نه منظورم این بود که گفتی صفحه گذاشته پشتت، وقتی غیابی جدا شدید

خانوادش اینجان حرف میرسوندن بقیه مثلا عیب از من بود نه اون 

فکر کن یکیش یه بار از شوهرش کتک خورده بود زیر چشمش سیاه نمیگفت شوهره زده میگفت تصاد کردیم ک ینی ما خوشبختیم بعد دوستم گفت دروغ میگه شوهرش زده