اتفاقا مرد سن بالاتر وقتي خوبه كه تكليف زندگيشو مشخص كرده خالا دنبال يه زن جوونه كه حاصل زحماتشو پاش ...
مرد سن بالا مثل میوه ی پلاسیده ست. امکاناتش به درد همسناش میخوره.
من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""
قبلا هم زن داشته طلاق داده معتادم بوده ترک کرده و یه معشوقه داشته ک بهش نرسیده میگن هرچیم بدست اورده ...
همه چیش یه طرف این معشوقه قدیمیش یه طرف. بعد فیلش دوباره یاد هندستون نکنه. به دوستتون بگید خودشو تو این آتیش نندازه. آتیش جهنمی که من چهار ساله دارم توش میسوزم. اغراق نمیکنم باور کنید عین واقعیته
همه چیش یه طرف این معشوقه قدیمیش یه طرف. بعد فیلش دوباره یاد هندستون نکنه. به دوستتون بگید خودشو تو ...
نه معشوقه مالخ دوران جوونیش بوده اون الان بچه هاش بزرگن دخترش شوهر کرده ولی هنوز این مرده با اون رقابت میکنه تو مسایل مالی منم میگم هنوز دلش با اونه ک داره باهاش رقابت میکنه براش مهمه
بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست
نه معشوقه مالخ دوران جوونیش بوده اون الان بچه هاش بزرگن دخترش شوهر کرده ولی هنوز این مرده با اون رقا ...
البته اگه دوستتون بیشترازهرچیزی پول رو دوس داره تو این دنیا و با سیاسته احتمالا مشکلی پیش نمیاد یه مورد تو دوستان باهمین اختلاف سنی دیدم ظاهرا خیلی خوشبختن و شوهره خیلی دوسش داره و تغییر کرده بخاطر زنش. زن اونم خیلی پول دوست و باسیاسته