2777
2789
عنوان

خانومایی ک شوهرشون خسیسه یا سنشون زیاده نسبت بخودشون

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من هرچه خوبان همه دارن اون یک جا داره فقط غرغرو و تنبل نیست اتفاقا خیلیم کاریه

😂😂😂😂😂😂

خواسته اول نباشه به برنز راضیه

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  

خداکنه همه خوشو خوشبخت باشن اما من میگم ادم در اینده حسرت زندگی زنایی ک شوهر جوون دارن رو میخوره حسرت شوهر دست و دل بازو میخوره

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست
مهریه هم گرفتی؟ واکنش مرده چی بود

مهریمو بخشیدم چون دخول کامل نبود نصف میشد ۵۰تا سکه 

اون بیشرف هم تو زرد از آب در اومد کلی پشت سرم صفحه گذاشت 

ولی من بردم و اون باخت

اون الان تو بدترین شرایط و مجرد با دوتا دخترش زندگی میکنه و زنی ک طلاق داده بود از اول همه چیزشو ازش گرفته بود و این نتونست زندگیشو بسازه 

ولی من خداروشکر خوشبختم 

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
خداکنه همه خوشو خوشبخت باشن اما من میگم ادم در اینده حسرت زندگی زنایی ک شوهر جوون دارن رو میخوره حسر ...

عزیزم مسلمه که اختلاف سنی کمتر بهتر از سن زیاده از هر نظر که بگی 

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
خداکنه همه خوشو خوشبخت باشن اما من میگم ادم در اینده حسرت زندگی زنایی ک شوهر جوون دارن رو میخوره حسر ...

یعنی دوستت مرد پیر و خسیس رو میخواد با چه نظریه ای انتخاب کنه؟! ترس از مجردی؟!

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
بعدش چی شد بردت خارج ازکشور

نه ویزام اومد ولی نرفتم بیدار شدم از خواب غفلت

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯