2777
2789
عنوان

عصاب خوردی

188 بازدید | 24 پست

من یه دختر تپل و کاملا باقیافه ساده ای دم خوب 

بعد چندروز پیش 

بایکی از دوستام تو پارک مشغول وزرش بودیم کخ دوستم دوستاشو دید سلام علیک کردیمو باهمون تیپا و قیافه داغون پاشدیم رفتیم کافه

من ایدی اینستامو دادم به طرف ینی از من خواست 

اما تو اینستا که بک دادم و ریکوست فرستادم اون منو بلاک کرد

واقعا نمیدونم چرا نمیدونم چرا اصن اینقد واسم مهمه

همش فک میکنم من زشتم من خیلی زشتم اعتماد به نفسم اومده پایین پایین بود پایین تر اومده -_- حس میکنم از چاقیمه نمیدونم واقعا دلیل طرف چی بوده از اینکار اگه ایدیمو میخاست دیگه بلاک کردنش چی بود-_-

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طرف پسر بود؟

پسر بود ولی خوب  درسته ظاهر واسه پسرا مهمه ولی خوب اون خودش رل داره چرا باید بیاد به من به چشم یچی دیگه نگاه کنه که بعدش خوشش نیاد بلاک کنه واسه همین رومخه

منم چاق بودم خودمو زن شرک میدیدم لاغر شدم اعتماد بنفسم هزار برابر بیشتر شد 😁😁😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
پسر بود ولی خوب  درسته ظاهر واسه پسرا مهمه ولی خوب اون خودش رل داره چرا باید بیاد به من به چشم ...

اگه رل داره  آیدی شمارو میخواس چیکار ؟ و شما چرا دادی😕

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟
ب ی ورت بابا بیخیال حتما تو تعارف و رودبایستی ازت گرفته بی خی عزیزم

واقعا هیچ وقت واسم این چیزا مهم نبوده من همینی ک هستم بلاخره ادم هم دوست داره هم دشمن ولی این یکی رو مخم بود اول خاست بعد بلاک کرد-_-

پسر بود ولی خوب  درسته ظاهر واسه پسرا مهمه ولی خوب اون خودش رل داره چرا باید بیاد به من به چشم ...

فکر کنم کم سن هستی، اولا که ممکنه خودش بلاک نکرده باشه و دوست دخترش اینکارو کرده باشه، دوما پسرا به این روابط رل زدن وفادار نیستن و تنوع طلبن، سوما وزنت رو کم کن اما در همین وضعیت فعلی هم خودتو دوست داشته باش