2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی امکان داره مثبت بشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 106 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزار الان فقط استرسه  بزار چهار پنج روز از موعدت بگذره  اونوقت خیالت راحته  یوقتای ...

مرسی عزیزدلم دستت درد نکنه اره این کارو میخوام بکنم اصلا دیگه بیبی نمیگیرم که بخوام بزارم

خدایا شکرت نی نی اومد تو دلم،خدایا خودت مواظبش باش😍
چه خوب من دیگه میمونم اکه نیومد چهار بعد از موعدم میزنم که نتیجش درست باشه

تازه همه بمن میگفتن یه هفته بعد موعدت بزار من سه چهار روز بعدش گذاشتم منفی شد پس فرداش رفتم آزمایش مثبت شد

چجور باید بفهمم ذخیره چنده

برو دکی برات ازمایش اف ای اچ و ال اچ بنویسه و اگه خدای نکرده بالا بود برا ازمایش ای ام اچ یا ذخیره مینویسه،نباید بزاری ذخیرت کم بشه وگرنه کارت خیلی سخت میشه،من بدبختم اسیر همین چیزا شدم الان یایسگی زودرس دارم

شرایط منو داری دقیقا  منم تنبلیه خفیف دارم ولی دکتر گفت مهم نیست زیاد

من ازمایش خونم نرماله و هورمونام اوکیه ولی تو سونو بهم گفتن تنبلی داری ،تا حالا ۳ تا دکتر عوض کردم تو این ۹ماه و هرسه تاشون بهم گفتن ۹۹درصد باردار میشی سنت کمه شوهرت سالمه تنبلیت کمه نگران نباش وووو.... ولی ۹ماه شده دیگه! دکتر اولی که فقط منو با متفورمین و پروژسترون الاف کرده بود دومی همش کلومیفن میداد ولی سونو نمیکرد وضعیت فولیکولمو ببینه اصلا😐 این سومی قراره ازین ماه قرص تحریک بده و سونو کنه 

از اول پیش یه دکتر خیلی خوب برین وقتتون هدر نره 

البته قبل از همه اینا خواست خدا شرطه باید خدا بخواد

من ازمایش خونم نرماله و هورمونام اوکیه ولی تو سونو بهم گفتن تنبلی داری ،تا حالا ۳ تا دکتر عوض کردم ت ...

یه دکتری تو شهر ما هست هرکی میره پیشش نتیجه میبینه ولی من الان یک سال و نیم زیر نظرشم هیچی نشده

همش دست خداست اگ خدا بهت بده مشکل هم داشته باشی میده

من یکی رو میشناسم دکتر بهش گفته بود شوهرت ضعیفه و باردار نمیشی الان زنه بارداره 

چیکار کردی ک تنبلیت درست شد?

ن درست نشد دیر فهمیدم و بیشتر ماه ها با امپولو وقرص پری میشدم تا اینکه با قرصم پری نشد رفتم ی دکی دیگه ازمایش داد گفتن یائسگی زودرس دارم،الانم عقدم،میگن فقط اهدایی،با قرص استروژن و پروژسترونم الان پری میشم