aroshaaaaaa مدیر عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 170 عنوان بی بی چک منفی امکان داره مثبت بشه ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 106 پست سلام خانما من دوره هام ۲۸ روزشتالانم ۵ ماه اقداممروزه ۲۳ سیکلم بیبی گذاشتم منفی بود روز ۲۴ سیکلم بیبی گذاشتم منفی بودبنظرتون امکان داره بعد از موعدم مثبت بشه یا امکانش نیست ؟چون بعضیا قبل از موعدشون مثبت میشه خدایا شکرت نی نی اومد تو دلم،خدایا خودت مواظبش باش😍 1397/09/14 | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aroshaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 170 من ازمایش خونم نرماله و هورمونام اوکیه ولی تو سونو بهم گفتن تنبلی داری ،تا حالا ۳ تا دکتر عوض کردم ت ... منم کل ازمایشارو دادم و هرمونامم اوکیه کامل دکترم گفت اصلا فکرت نمونه خیلی خفیفه چونفقط گفت نباد بهش فکر کنی و اینا ولی مگه میشه اخه خدایا شکرت نی نی اومد تو دلم،خدایا خودت مواظبش باش😍
mina1376 عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 3055 من تنبلی تخمدان دارم پری هامم با قرص منظمه ۲۱سالمه ولی خب بازم عجله دارم یکم انتظار سخته منم تنبلی شدید دارم پریود نمیشم مگر با قرص منم ۲۱ سالمه ۷ ماه بود اقدام بودم نمیشد رفتم دکترم تحت نظرم قرص داده کیست دوسانت دارم اون قرصه از بین ببره و قرص تحریک تخمک کذاری بده بهم انشالله نتیجه بگیرم
zeriiiii عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 2500 یعنی کسی ک یائسگی داشته باشه با قرص یا امپول پری میشه?یا با این ها هم نمیشه
delbar75 عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 2584 یه دکتری تو شهر ما هست هرکی میره پیشش نتیجه میبینه ولی من الان یک سال و نیم زیر نظرشم هیچی نشده همش ... دقیییقا من یکی از اقوام نزدیکم شوهرش ضعف شدید داشت درحدی که دکتر بهش گفته بود با داروهم طبیعی باردار نمیشی خیلی سخته شاید سالها طول بکشع تا باردار بشی جالبه مادوتا باهم اقدام کرده بودیم و اون الان ماه چهارم بارداریه و منی که خیالم راحت بود حتما میشم و کلی قبل اقدام چکاب کردم هنوز منتظرم....همش چشمم به رحمت خداست که نگاهی بهم بکنه،شوهرم خیلی بچه دوس داره خیلی
zeriiiii عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 2500 منم تنبلی شدید دارم پریود نمیشم مگر با قرص منم ۲۱ سالمه ۷ ماه بود اقدام بودم نمیشد رفتم دکترم ... انشالله
ممسی عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 2784 یعنی کسی ک یائسگی داشته باشه با قرص یا امپول پری میشه?یا با این ها هم نمیشه اره گلم با اینا معمولا میشه کم پیش میاد نشه انگما اینا فقط برای پری شدنه ب باردار شدن ربط نداره
aroshaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 170 ای جانم همه ی ۲۱ ساله ها اینجا جمع شدیم که 😍😍😍منتظریم ماها چقد خدایا شکرت نی نی اومد تو دلم،خدایا خودت مواظبش باش😍
zeriiiii عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 2500 دقیییقا من یکی از اقوام نزدیکم شوهرش ضعف شدید داشت درحدی که دکتر بهش گفته بود با داروهم طبیعی ... عزیزم ایشالله ک باردار میشیمن ک دیگه خسته شدم از دارو و دکتر
delbar75 عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 2584 منم کل ازمایشارو دادم و هرمونامم اوکیه کامل دکترم گفت اصلا فکرت نمونه خیلی خفیفه چون فقط گفت نباد ب ... دکتر منم میگه بارداری چیزیه که اگه خیلی بهش فکر کنی مثل ماهی از دستت لیز میخوره ولی خب بازم ادم وقتی واسه چیزی تلاش میکنه منتظر نتیجس
zeriiiii عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 2500 دکتر منم میگه بارداری چیزیه که اگه خیلی بهش فکر کنی مثل ماهی از دستت لیز میخوره ولی خب بازم ا ... میگن نباید استرس داشته باشی اخه مگ میشهمن ک اصلا نمیتونم ب فکرش نباشم
aroshaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 170 دقیییقا من یکی از اقوام نزدیکم شوهرش ضعف شدید داشت درحدی که دکتر بهش گفته بود با داروهم طبیعی ... موعدت کی هست ؟ خدایا شکرت نی نی اومد تو دلم،خدایا خودت مواظبش باش😍
delbar75 عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 2584 عزیزم ایشالله ک باردار میشی من ک دیگه خسته شدم از دارو و دکتر انشالله هر دو باهم باردار بشیممن فردا موعدمه
zeriiiii عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 2500 انشالله هر دو باهم باردار بشیم من فردا موعدمه انشالله هرکی آرزو زیباترین نعمت خدارو داره بهش بده