2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی امکان داره مثبت بشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 106 پست
من ازمایش خونم نرماله و هورمونام اوکیه ولی تو سونو بهم گفتن تنبلی داری ،تا حالا ۳ تا دکتر عوض کردم ت ...

منم کل ازمایشارو دادم و هرمونامم اوکیه کامل دکترم گفت اصلا فکرت نمونه خیلی خفیفه چون

فقط گفت نباد بهش فکر کنی و اینا ولی مگه میشه اخه

خدایا شکرت نی نی اومد تو دلم،خدایا خودت مواظبش باش😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنبلی تخمدان دارم پری هامم با قرص منظمه ۲۱سالمه ولی خب بازم عجله دارم یکم  انتظار سخته

منم تنبلی شدید دارم پریود نمیشم مگر با قرص منم ۲۱ سالمه ۷ ماه بود اقدام بودم نمیشد 

رفتم دکترم تحت نظرم قرص داده کیست دوسانت دارم اون قرصه از بین ببره و قرص تحریک تخمک کذاری بده بهم انشالله نتیجه بگیرم

یه دکتری تو شهر ما هست هرکی میره پیشش نتیجه میبینه ولی من الان یک سال و نیم زیر نظرشم هیچی نشده همش ...

دقیییقا 

من یکی از اقوام نزدیکم شوهرش ضعف شدید داشت درحدی که دکتر بهش گفته بود با داروهم طبیعی باردار نمیشی خیلی سخته شاید سالها طول بکشع تا باردار بشی 

جالبه مادوتا باهم اقدام کرده بودیم و اون الان ماه چهارم بارداریه و منی که خیالم راحت بود حتما میشم و کلی قبل اقدام چکاب کردم هنوز منتظرم....

همش چشمم به رحمت خداست که نگاهی بهم بکنه،شوهرم خیلی بچه دوس داره خیلی

یعنی کسی ک یائسگی داشته باشه با قرص یا امپول پری میشه?یا با این ها هم نمیشه

اره گلم با اینا معمولا میشه کم پیش میاد نشه انگما اینا فقط برای پری شدنه ب باردار شدن ربط نداره

منم کل ازمایشارو دادم و هرمونامم اوکیه کامل دکترم گفت اصلا فکرت نمونه خیلی خفیفه چون فقط گفت نباد ب ...

دکتر منم میگه بارداری چیزیه که اگه خیلی بهش فکر کنی مثل ماهی از دستت لیز میخوره 

ولی خب بازم ادم وقتی واسه چیزی تلاش میکنه منتظر نتیجس

دکتر منم میگه بارداری چیزیه که اگه خیلی بهش فکر کنی مثل ماهی از دستت لیز میخوره  ولی خب بازم ا ...

میگن نباید استرس داشته باشی اخه مگ میشه

من  ک اصلا نمیتونم ب فکرش نباشم

دقیییقا  من یکی از اقوام نزدیکم شوهرش ضعف شدید داشت درحدی که دکتر بهش گفته بود با داروهم طبیعی ...

موعدت کی هست ؟

خدایا شکرت نی نی اومد تو دلم،خدایا خودت مواظبش باش😍