2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی امکان داره مثبت بشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 106 پست
منم نهم بايد پرى ميشدم ك نشد بي بي هم زدم منفي اصلا اينقد نااميدم همش ميگم كيست دارم ك نشدم س ماهه ا ...

دکتر برو زودتر که امپول بده زودتر بشی

شاید تنبلی داری

خدایا شکرت نی نی اومد تو دلم،خدایا خودت مواظبش باش😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تنبلی تخمدان دارم پری هامم با قرص منظمه ۲۱سالمه ولی خب بازم عجله دارم یکم  انتظار سخته

شما میخوای برای بارداری اقدام کنی قرص هایی ک باهاش پری میشی رو نمیخوری؟استروژن و پروژسترون میخوری؟

من تنبلی تخمدان دارم پری هامم با قرص منظمه ۲۱سالمه ولی خب بازم عجله دارم یکم  انتظار سخته

شرایط منو داری دقیقا 

منم تنبلیه خفیف دارم ولی دکتر گفت مهم نیست زیاد

خداونه مثبت بشه دیگه نمیزارم تا ۴روز بعد از موعدم البته اگر نیاد

نزار الان فقط استرسه 

بزار چهار پنج روز از موعدت بگذره 

اونوقت خیالت راحته 

یوقتایی هم بیبی هاله میندازه قبل موعد خوشحال میشی و یهو پری میشی میخوره تو ذوق ادم،تجربه دارم میگم تا حالا چندین بار برام پیش اومده 

ولی اگه از موعدت ۵ ۶ روز بگذره دیگه مطمئنه

بستگی به لقاح داره کی انجام بشه اصلا به بی بی چک هم اطمینانی نیس من بعد موعدم گذاشتم بیبی منفی شد آز ...

چه خوب من دیگه میمونم اکه نیومد چهار بعد از موعدم میزنم که نتیجش درست باشه

منم اصلا پری نمیشم امپول بزنم ک بیاد ضرر نداره?

اصلا نکن برو از بده اگه خدای نکرده مشکلیه ازت تخمک بگیرن،من هی امپول هی قرص ک پری بشم ماه ب ماه تهش یایسگی زودرس گرفتم ذخیرمم شد کمتر از یک دهم البته پنج سال پیش،الانم عقدم نمیدونم چ بلایی سرم میاد