2777
2789
عنوان

پزشکی مازاد یعنی چی؟

209 بازدید | 17 پست

بچه ها یکی از دوستام دندون پزشکی مازاد دانشگاه مشهد اورده ..هزینش چقدره ؟ 

بورس میشن اینا؟ 

بنظرتون بره یا با پولش برا خودش کار کنه چون میتونه درامدزا باشه 

خودش میگه این همه دانشجو دندون خارج و ایران دیگه معلوم نیست آینده شغلیم و اینکه یکم براش سخته پولش ..توروخدا هرچی میدونید بگین

پولیه از آزاد هزینش بیشتره

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مازاد یعنی با بچه های روزانه سر یک کلاس میشینن ولی هزینه میدن هزینه اش از دانشگاه آزاد هم بیشتر فک کنم اللن دیگه ترمی ۲۰ تومن باشه فکر کنم به صورتی ترمی هم نمیپردازن به صورت سالی میپردازن یعنی دو ترم ولی درست نمیدونم 

اره 

اگه هزینشو میتونه بده بره خیلی خوبه

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

هزینه ش خیلی زیاد میشه ولی بنظرم می ارزه..چون دندانپزشکا اساسی پول درمیارن ...بعدا جبران میشه هزینه هایی ک الان میکنه...من اگه بودم فرش زیرپامم میفروختم و میرفتم دندونپزشکی میخوندم

این جهان کوه است و فعل ما ندا ... سوی ما آید نداها را صدا
هزینه ش خیلی زیاد میشه ولی بنظرم می ارزه..چون دندانپزشکا اساسی پول درمیارن ...بعدا جبران میشه هزینه ...

واقعا؟ اخه میترسه میگه دیگه دارن اشباع میشن با این حجم از دانشجو

هزینه ش خیلی زیاد میشه ولی بنظرم می ارزه..چون دندانپزشکا اساسی پول درمیارن ...بعدا جبران میشه هزینه ...

نه دیگ آیندشون خیلی مبهمه الان تو خانواده ما سه نفر دندون میخونن یمی ترکیه یکی پردیس یکی سراسری. خییییلی زیاد, شده

یا رب! مباد آنکه گدا معتبر شود
دانشگاه چی میتونه بگه..بگه بیاین یا نه؟  اون نگران اینده هست میگه داره اشباع میشه

نه بابا کجا داره اشباع میشه ؟؟؟!!! چه حرفا....این رشته قبولیش ب اندازه کافی سخته..هیچوقت اشباع نمیشه خیالت راحت ...

این جهان کوه است و فعل ما ندا ... سوی ما آید نداها را صدا