2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن😭😭😭

551 بازدید | 77 پست

تو روخدا کمکم کنید. دیگه خسته شدم از بس با دخترم کار کردم. دخترم الان دوسال و پنج ماهه شه تقریبا. ساعتی ی بار میبرمش دستشویی. با هزار خواهش و التماس میارمش. بعضی اوقات جیش میکنه بعضی اوقات لج میکنه میگه جیش نمیکنم. براش جایزه استیکر برف شادی شمع و..  گرفتم. بهش میگم جیش کن تا جایزه بهت بدم. بعضی وقتا جیش میکنه. از این شورت آموزشی پاش میکنم فقط هم موقع خواب ظهر و شب و بیرون رفتنی، پوشک میکنم. شده حتی تو شورتش هم جیش بکنه و نم پس بده اما هیچی نمیگه. چیکارش کنم دیگه راه حلی به ذهنم نمیرسه. 

روی اون لگن های آموزشی هم نمیشینه خیلی روش کار کردم

خدایا اگر تو دست مرا بگیری هیچ کس مرا دست کم نمیگیرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شايد زود اقدام كردي بعضي بچه ها امادگي ندارن 

هر کی رو میبینم اکثرا دو سال، دو سال خورده ایی بچه ها شون روگرفتن. 

خدایا اگر تو دست مرا بگیری هیچ کس مرا دست کم نمیگیرد

همینکه بعضی وقتا پوشکش میکنی باعث شده تنبل بشه

دفعه اول که پوشکشو باز کردی دیگه هرررررگز پوشکش نکن

اینجوری چیو یاد بگیره؟؟؟ 

شب تو جاش میتونه جیش کنه ولی روز نه!!! 

مهمونی و خیابون تو جاش میتونه ولی خونه نه!!!

همین کارت باعث میشه تا مدت ها شب ادراری بگیره

منم پسرم دوسالشه دسشویی مون سرده میترسم از پوشک بگیرمش تو دسشویی سرما بخوره

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌
دوسال و پنج ماه زوده ؟😱 به نظر من دیرم هست

اولا  هر بچه ای یه زمان خاصی نشون میده آمادگیشو  داره شاید ۳سالگی مثلا 

نمیشه گفت دیره 

بهترین سن ۲سال و نیم تا ۳ ساله 

کلا باید ببینید کی خودش تمایل داره   بزور هم روان و اعصاب خودتون بهم میریزه هم بچه  صبر کنید

در کل باید با یک شیب کند پیش برید نه یکدفعه بخواهید از پوشک بگیرید تحت فشار بزارید خودتون و بچتون

برای ادبیات بعضی خانمهای نی نی سایت متاسفم...😔
دوسال و پنج ماه زوده ؟😱 به نظر من دیرم هست

,بچه ها باهم فرق میکنن. اگه تحمل نجس بازی و سرو کله زدن دارن خوبه اما اگه تحملشو ندارن باید بزارن چندماهی بگذره.

سوار گمشده را از میان راه گرفتی... چه ساده صید خودت را به یک نگاه گرفتی  که گفته کشتی نوحی؟ تو مهربانتر از اویی...که حر بدشده را هم تو درپناه گرفتی چنان به سینه فشردی مراکه جزتو اگر بود...حسین فاطمه!میگفتم اشتباه گرفتی