2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوشک کردنت کاملا اشتباه عزیزم

باعث میشه بچه فکر کنم هر وقت بخواد میره دسشویی نخواد میتونه پوشک بشه

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
دیگه نباید پوشکش کنی حتی تو بیرون تاکاملا یادش بره

ریسکش خیلی بالاست آخه. بعضی ها خیلی به پاکی و نجاست حساس اند هم مادرم هم مادرشوهرم. مادرم بیشتر, با اینکه خیلی دوستش هم داره ولی مطمینم ی بار که نم پس بده رو فرشاشون صد درصد باهاش بداخلاقی میکنن

خدایا اگر تو دست مرا بگیری هیچ کس مرا دست کم نمیگیرد

من پسرم دوسال و یک ماه گرفتم چون امادگی توش دیدم ولی تا دو هفته نمیگفت خودم باید هر نیم ساعت میبردمش دسشویی اما الان نه خودش میگه اما هنوزم مشگلی ک باهاش دارم اینه واسه پی پی کردنشه از پی پیش میترسه خیلی زیاد دوبار بزور گذاشتم پی پی کنه تا دیدیش شروع کرز گریه و جیغ میترسم منم فعلا راحت گذاشتم فقط موقع پد پی و سبا موقع خواب پوشکش میکنم

هعی روزگار پشمالو ؛)

ریسکش خیلی بالاست آخه. بعضی ها خیلی به پاکی و نجاست حساس اند هم مادرم هم مادرشوهرم. مادرم بیشتر, با ...

عزیزم من وقتی پسرمو شروع کردم از پوشک کرفتم تا موقعی که یاد نگرفته هیچ حا نرفتم

یه مدت از مهمونی رفتن بزنی بهتر که بچه اذیت بشه

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
من به این فکر بودم از 19ماهگی بچه امو از پوشک بگیرم ولی اینجوری که شما گفتین انگار غیر ممکنه

منم تو همین سن از پوشک گرفتمش باید صبر داشته باشی تا چند روز اول لج میکنن فقط عصبی نشو ک فک نکنه برگ برنده گرفته با پوشکش وقتی ببینه کاراش لج شمارو در نمیاره خود به خود راه میاد واس پسر من یه هفته طول کشید

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
پوشک کردنت کاملا اشتباه عزیزم باعث میشه بچه فکر کنم هر وقت بخواد میره دسشویی نخواد میتونه پوشک بشه

منم همین رو حس میکنم ولی چه کنم ریسکش بالاست ی وقت خونه کسی یا جایی نم پس بده

چرا خیلی تاثیر داره انگار زودتر بزرگ شدن تعادلشون بیشتر میشه برای نشستن روی سنگ دستشوی 

والا .... حالت نشستن رو سنگ دستشویی پسر من راحت انجام میده.... مهم آمادگی ذهنی بچه است.... که اونم از 18ماهگی به بعد میشه

من پسرم دوسال و یک ماه گرفتم چون امادگی توش دیدم ولی تا دو هفته نمیگفت خودم باید هر نیم ساعت میبردمش ...

من با پی پی حرف میزدم براش😂😂😂😂کلا دو روز طول کشید برا پسرن

منم همین رو حس میکنم ولی چه کنم ریسکش بالاست ی وقت خونه کسی یا جایی نم پس بده

تا کاملا یاد نگرفته بود خوب نباید بیرون میرفتی عزیزم 

زود حتما شروع کردین دیگه نمیدونم  چه رفتاری در بچه دیدین که شروع کردین؟

اینکه خیلی راحت صحبت میکنه و همینطور سنش