2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست من

شبتبخیر😊

راستش من یادم نمیاد درمورد خودم ولی مطمعننا داشتم

و خیلیم بهش اعتقاددارم،

ولی دیدم خیلیا گفتن ونتیجه دیدن،یکی گفته بود من انقدر درموردخونه بهش فکرکردم،و باخودم تکرارکردم بهش رسیدم،یکیم درمورد همه چی نتیجه دیده بود

خدایـــــــــا شکــــــــرت که زندگیــــــــمون داره اونجوری که میخاستیــم پیــش میـــــره    

من دلم ماشین میخواست

صبح ها ک میرفتم سرکار از در خونه ک میومدم بیرون ماشینی ک جلو در خونه بود رو نگاه میکردم و با دستم الکی مثلا سوئیچ دستمه دزدگیر رو میزدم و با دهنم صدای بی بیب در میاوردم!!

خودمم خندم میگرفت ولی حسش خیلی خوب بود

بعدش با پای میاده میرفتم سرکار!

بعد خیلی زود ب صورت اتفاقی و با هیچی ماشین خریدم😁

خداروشکر😊

برای خوشبختیم صلوات بفرستید  

اصن خيلي باحال اين قانون جذب من كه كلي جدي گرفتمش و هر روز رو كاغذ خواسته هامو مي نوشتم براي هر اتفاق و خواسته اي خدارو شكر مي كردم به هيچ كدوم از خواسته هام نرسيدم انقدر جدي گرفته بودم كه همسر آيندم رو هم شك نداشتم شخص مورد نظرمه اونم رفت زن گرفت 

اینکه فک کنی باید همیشگی باشه یا مدت خاصی؟

تااینک بهش برسی

و شدیدا به خدا و به این که خداوند قادر ب انجام هرکاری است،بتور کنی حتی شرایطشو نداشته باشی

وهمیشه شاکروسپاس گزار باشی

خدایـــــــــا شکــــــــرت که زندگیــــــــمون داره اونجوری که میخاستیــم پیــش میـــــره