2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من. دفعه اول از این خودکاریا بود مثبت شد بعدش از اون قطره چکونیا به فاصله چند روز بعد دو بار زدم منفی شد آز بتا دادم منفی شد سونو تو شش هفته خبری از ساک نبود ولی باردار بودم. 

عزیزمممم ان‌شاءالله هرچی خیره اتفاق بیفته من ۴روزه فهمیدم باردارم😍

ایشالله به سلامتی عزیزم 

آخه قبلاً مشکل تنبلی تخمدان داشتم آخرین بار که رفتم گفت خوب شدی اما الان دو سه هفته عقب انداختم بی بی چک زدم منفی بود میخواستم برم دکتر گفت اول بتا بده الآنم خیلی استرس دارم مخصوصا شوهرم هم امیدواره ک‌ حاملم‌هم یکی از تراش اینا بچه دار نشیم

ایشالله به سلامتی عزیزم آخه قبلاً مشکل تنبلی تخمدان داشتم آخرین بار که رفتم گفت خوب شدی اما الان دو ...

منم مشکل شما رو دارم و با دارو باردار شدم البته سابقه سقط خارج از رحم دارم متاسفانه

همیشه 
منم مشکل شما رو دارم و با دارو باردار شدم البته سابقه سقط خارج از رحم دارم متاسفانه

ایشالله که این بار مامان باشی عزیزم 

واقعا یکی از ترسای دوران مجردیم همین مشکل بود ولی از قبل از ازدواج مشکلم حل شده بود و همین خاطر پیگیرش نشدم الان ک‌عقب انداختم خیلی ترس دارم نکنه دوباره مشکل برام پیش اومده چون یکم اضافه وزنم دارم خانواده شوهرم همیشه میگن برا بارداریت خطرناکه و باید وزن کم کنی

نمی‌دونم واقعا برام دعا کنین مثبت باشه🥲چون یعنی یک مشکلی دارم اگه منفی باشع

انشالله مثبت بشه ولی ناراحت نباش بازباردارمیشی اگه پریودیات عقب میندازه امادگی برا بارداریه بعضی وقتاطول میکشه تابچه بگیری دلیل برمشکل نیست