2777
2789
عنوان

چقدر سر پژمان جمشیدی تو سایت دعواست🫤😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 67 پست
پارسال هم گفتن صابر ابر ازاین کارا کرده.‌‌‌...همشون همین هستن باورکنید یا نکنید🙌

درسته 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس ماجرای قرار بازداشت چی بود این وسط بازپرس تا مدرک محکم نداشته باشه قرار بازداشت نمیده قضایا یکم پ ...

پزشک قانونی گفت ماهیچی نفرستادیم .وکیلش هم گفت چون مجازات تجاوز اعدامه برای جلوگیری از فرار وتبانی قرار بازداشت صادر میکنن که چون ادله کافی نبوده فک کردن 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

من زیاد بازیگرای ایران رو نمیشناسم

پس بازیگرای کجا رو میشناسی

آلمان یا سوریه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

پسر خراب چی نداریم؟من میگم مردی که جا پدر اون دختره چرا باید باهاش رابطه جنسی برقرار کنه بعد بگه با ...

با آقایون صحبت میکنم 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

پزشک قانونی چیزی نگفته که نه رد کرد نه تکذیب البته منبع معتبری چیزی نگفته فعلا

گف ماچیزی نفرستادیم به دادگاه 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

واقعا؟ زن مجرد بود یا سابقه ازدواج داشت؟

یکبار ازدواج مرده طلاق گرفته 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

پس بازیگرای کجا رو میشناسیآلمان یا سوریه؟

ترمیه یا کره احتمالا🤣

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

والا بعد شما که میگه جمشیدی چرا با هم سن دخترش بوده پدربزرگ من با هم سن نوه اش هست

مگه هنوز از این مدل ازدواجا هست؟زن پدربزرگ شما رسما مرده.الان که خانما تو این سن با همسن خودشون یا کوچیکتر ازدواج می کنند

بعدم دختر ۲۰ ساله خیلی بچس 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

گف ماچیزی نفرستادیم به دادگاه

اره 

دستگیر  هم نکردن احضاریه اومده گفتن باید بمونی چون اتهام تجاوز سنگینه 

پزشک قانونی چیزی نگفته که نه رد کرد نه تکذیب البته منبع معتبری چیزی نگفته فعلا

پس چرا الکی میگن آثار تجاوز رو بدن دختره رو پزشک قانونی تایید کرده ،الکی هرچی میشنون رو یچیزم خودشون اضافه میکنن و ب مردم میگن چقد رذلن

.

مگه هنوز از این مدل ازدواجا هست؟زن پدربزرگ شما رسما مرده.الان که خانما تو این سن با همسن خودشون یا ک ...

برو یقه گلزار و تهی هم بگیرر

پس چرا الکی میگن آثار تجاوز رو بدن دختره رو پزشک قانونی تایید کرده ،الکی هرچی میشنون رو یچیزم خودشون ...

اره اکثرا دارن دروغ میگن 

مگه حدیدی رسانه ها رو یه کلاغ چهل کلاغ میکنن