2777
2789
من دلم ماشین میخواست صبح ها ک میرفتم سرکار از در خونه ک میومدم بیرون ماشینی ک جلو در خونه بود رو نگ ...

چ عالی...هرروز این کار رو می کردی؟ی جای خوندم باید رها کنی؟کی باید دیگه بهش فک نکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تجربه ای داشتی با این روش؟

آره داشتم...پول جذب کردم..ولی واقعا اگه خوب باور کنی برات اتفاق میوفته حتی اگه آرزوی محالی باشه 

این جهان کوه است و فعل ما ندا ... سوی ما آید نداها را صدا
چ عالی...هرروز این کار رو می کردی؟ی جای خوندم باید رها کنی؟کی باید دیگه بهش فک نکنیم

وقتی بابتش شکر کردی  ایمان بیار و رهاش کن و دیگه اصلا فکرشم نکن 

من بچه بودم سر پزشک دهکده ارزو کردم شوهرم بلوند و چشم ابی باشه بعدم خوب بچه بودم یادم رفت تا اینکه چند سال بعد ازدواجم یادم اومد و دقیقا همون شده بود

مامان خانم

هر وقت یاد این می افتادم ک دلم ماشین میخواد!

بیشتر روزا این کار رو میکردم

چون حسش خیلی باحال بود

این کار رو نمیکردم ک جذبش کنم واقعا با تمام وجودم میخواستم ک ی روزی همچین کاری رو بکنم! بی بیب😁

نباید رهاش بکنی

منظور از رها کردن اینکه نباید ب این فکر کنی ک چه جوری بهش برسی

مثلا من نگفتم حالا کی ماشین بخرم و چه جوری

ی قانونی هست ک میگه تو بخواه بقیه اش با کاینات

اونا میگن چه جوری و کی بدستت برسه

برای خوشبختیم صلوات بفرستید  
هر وقت یاد این می افتادم ک دلم ماشین میخواد! بیشتر روزا این کار رو میکردم چون حسش خیلی باحال بود ...

رها کردن یعنی بدونی میشه مثلا تو بجز صبح بقیه روزت همش به ماشین فکر میکردی اگر نه رها کردنو انجام دادی

مامان خانم
خوب شاید ی شخص بهتر قراره سر راهت قرار بگیره

نه بابا من كه ديگه كلا نااميد شدم مي خوام هر مردي هم اومد سمتم بزنم داغونش كنم والا الكي ميان به ادم نزديك مي شن و با إحساست بازي مي كنن هر كي نزديكم شه با بيل ميزنم تو سرش قانون جذب هم خر است چند سال الكي درگيرش شدماااا