2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد لگد زدن جنین!

1198 بازدید | 15 پست

سلام دوستانی که تجربه بارداری دارید

یه سوال!

شما تکون خوردن جنین رو توی یه نقطه از شکمتون احساس می کنید یا همزمان دوجا تکون تکون بخوره هم طبیعیه؟

من ۶ ماهم تموم شده یه مدته که بچه خیلی توی شکمم تکون میخوره و گاهی دو طرف شکمم همزمان تکون میخوره. طبیعیه؟ یعنی مثلا دستاشو پاهاشو همزمان تکون میده؟ نکنه دوقلو باشه!😜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیش میاد که الان تو هفته های اخرم هم سرشو تکون میده به سمت مثانم هم پاشو میزنه پشت نافم 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

دقیقا ازمنم همینطوره بعضی مواقه هم بغل نافم میزنه هم توپهلوم منم ازچن نفرپرسیدم گفتن طبیعیه تاحالاازدکترنپرسیدم یه بارم تونت خوندم نوشته بود رحم ک تنگ وکوچیک باشه بچه دوطرف شکم ضربه میزنه مخصوصا ماه های اخر

پیش میاد که الان تو هفته های اخرم هم سرشو تکون میده به سمت مثانم هم پاشو میزنه پشت نافم 

واای نگو همین الانم بعضی وقتا یه جوری تکون میخوره قشششنگ احساس می کنم به مثانه ضربه میزنه!😑😊

واای نگو همین الانم بعضی وقتا یه جوری تکون میخوره قشششنگ احساس می کنم به مثانه ضربه میزنه!😑😊

حالا که هنوز زوری نداره بذار ماه آخر بشه همچین که میزنه میدویی تو دستشویی از شدت فشار 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
پس چرا مال من اینقد تکوناش کم و ارومه

نگران نباش، بچه ها با هم فرق میکنن، بعضیا هم بیشتر تکون هارو حس میکنن. مثلا من شنیدم اونایی که لاغرتر هستن بهتر متوجه تکون خوردن بچه میشن.

البته من شنیدم اونایی که بیشتر تکون میخورن، بعد تولد هم ناآروم‌ترن!!!!🙈

نگران نباش، بچه ها با هم فرق میکنن، بعضیا هم بیشتر تکون هارو حس میکنن. مثلا من شنیدم اونایی که لاغرت ...

من میگم فقط سلامت باشه 

من خوشحالم چون خدا همیشه هوای منو داره