2777
2789
عنوان

گم شدن دیپلم

730 بازدید | 13 پست

سلام من بعد چند سال اومدم درسمو ادامه دادم  الان برای دوره اخر دبیرستان نیاز به دیپلم دارم یادم نمیاد که دیپلممو از مدرسه گرفتم یا نه تمام مدارک خونه رو جستجو کردم نبود ....اگه دیپلمم گم بشه باید چیکار کنم ...کمکم کنید لطفا😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزن آموزش و پرورش

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

فقط برا لیسانست نیاز به مدرک دیپلم داری. فوق لیسانس نیاز به مدرک لیسانس داری و دکترا به مدرک فوق لیس ...

خوب بهم مدرک لیسانسمو میدن یا فقط باهاش میتونم داشنگاه ثبت نام کنم؟؟؟ یجا خونده بودم بااون ثبت نامت میکنن ولی واسه  مدرک لیسانست به اصل دیپلم نیازه 

خوب بهم مدرک لیسانسمو میدن یا فقط باهاش میتونم داشنگاه ثبت نام کنم؟؟؟ یجا خونده بودم بااون ثبت نامت ...

مدرک لیسانست رو دو مرحله داره. یکی گواهی موقته لیسانسته که برا گرفتن اون فقط به گواهی موقت دیپلمت نیاز داری. یکی هم اصل مدرک لیسانسته که 2 سال بعد از صدور گواهی موقت برات صادر میشه. که برا گرفتن اصل مدرک نیاز به اصل مدرک دیپلمت داری. البته جدیدا شنیدم با همون گواهی موقت دیپلم اصل مدرک لیسانست رو هم میدن

خوب تو چیکار کردی بهت دادن دوباره مدرکتو ؟؟؟ 

من سال گذشته پیش دانشگاهی تموم کردم امسال مهر بهم زنگ زدن که بیا پرونده ات رو بگیر شاید گم بشه مدرسه بعد معاون بهم گفت که حتما ببر دفتر اسناد رسمی نمیدونم چیکارش کن که به هیچ عنوان این گواهی دیگه برات صادر نمیشه خیلی تاکید داشت . من دارمش هنوز اما نبردم دفتر اسناد رسمی