الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم اصلا قرص کدئین دا نمیخورم..ی کلداکس بخورم سه روز خوابم....اینم ی امتحانه بیخیال...
خستم از خیلی چیزا از قطع رابطم و دوریم از خونوادم خستم از مشروب خوردن شوهرم خستم(همه چیز شوهرم عالیه ها فقط همین یدونش عذابم میده بخدا) از اینکه همش بی حوصلم خستم اون روز هم مادرشوهرم اعصابمو قاطی کرد زدم سیم اخر
مطمئنی عاشقته کسی که عاشقه طرفشوزجرکش نمیکنه مگه زندانبانته،توبیشترعاشقشی که بخاطرقهرش میخای خودتوبکشی
وقتی ازته دل بخندی،وقتی هرچیزی رابه خودت نگیری،وقتی سپاسگزارآنچه که هست باشی،وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی،آن زمان است که واقعا زندگی میکنی،بازی زندگی بازی بومرنگ هاست،اندیشه کردارها وسخنان ما،دیریازودبادقت شگفت آوری بسوی مابازمیگردند،زمانی که آدمی بتواندبی هیچ دلهره ای آرزو کند،هر آرزویی بی درنگ برآورده خواهد شد