2777
2789
احمق نشو دختر فکر میکنی اگه تو ی چیزیت بشه برای مرد مهمه فوقش چهل روز بعد یکی میره میگیره ب گور تو ه ...

بخنده ب جهنم....فقط موقع بیرون رفتن زنشم و باید اجازه بگیرم...بقیه جاها حق بااونه...بیخیال....من جون سخت ترازاین حرفام فردا بهتون پیام میدم😁😂😂😂😂😂

منم روز پنجشنبه خورده بودم ولی دختر خواهرشوهرم فهمید به شوهرم خبر دادن بردنم بیمارستان الانم که الان ...

منم اصلا قرص کدئین دا نمیخورم..ی کلداکس بخورم سه روز خوابم....اینم ی امتحانه بیخیال..‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اصلا قرص کدئین دا نمیخورم..ی کلداکس بخورم سه روز خوابم....اینم ی امتحانه بیخیال..‌.

خستم از خیلی چیزا از قطع رابطم و دوریم از خونوادم خستم از مشروب خوردن شوهرم خستم(همه چیز شوهرم عالیه ها فقط همین یدونش عذابم میده بخدا) از اینکه همش بی حوصلم خستم اون روز هم مادرشوهرم اعصابمو قاطی کرد زدم سیم اخر 

بخنده ب جهنم....فقط موقع بیرون رفتن زنشم و باید اجازه بگیرم...بقیه جاها حق بااونه...بیخیال....من جون ...

همه همینن هر کی ی جور مشکل داره من بخوام داستان زندگیمو برات تعریف کنم میشینی زار میزنی 

گوشه ایش هم تو تاپیکام هست 

نخواب پاشو ی چیزی بخور 

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞
خستم از خیلی چیزا از قطع رابطم و دوریم از خونوادم خستم از مشروب خوردن شوهرم خستم(همه چیز شوهرم عالیه ...

منم ک خانوادم اذیتم میکنن.دلتنگشونم دلم ی خانواده ساده میخواد...همش تنهام...شوهرم میگه برو خونتون ولی انقدر عذاب میکشم ک راحت ترم نرم...خانواده شوهرم عالین.دوسم دارن....ولی تحمل ب یمهری وهرمو ندارم....اولیم باره تو این ۶ سال دوروزه قهریم

😢😢😭خسته شدم بخدا....خیلی تنهام...شوهرمم ک اینجور میکنه دق میکنم ازتنهایی...میدونم عاشقمه

مطمئنی عاشقته کسی که عاشقه طرفشوزجرکش نمیکنه مگه زندانبانته،توبیشترعاشقشی که بخاطرقهرش میخای خودتوبکشی

وقتی ازته دل بخندی،وقتی هرچیزی رابه خودت نگیری،وقتی سپاسگزارآنچه که هست باشی،وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی،آن زمان است که واقعا زندگی میکنی،بازی زندگی بازی بومرنگ هاست،اندیشه کردارها وسخنان ما،دیریازودبادقت شگفت آوری بسوی مابازمیگردند،زمانی که آدمی بتواندبی هیچ دلهره ای آرزو کند،هر آرزویی بی درنگ برآورده خواهد شد
منم ک خانوادم اذیتم میکنن.دلتنگشونم دلم ی خانواده ساده میخواد...همش تنهام...شوهرم میگه برو خونتون ول ...

خونواده من که قطع رابطه ایم.

فقط مردن حالمو خوب میکنه

یا لاقل یکاری کنم یچیزی بشه جلب توجه کنم مثلا بیفتم بیمارستانی چیزی یا جاییم بشکنه و از این چیزا 😭😭😭

مطمئنی عاشقته کسی که عاشقه طرفشوزجرکش نمیکنه مگه زندانبانته،توبیشترعاشقشی که بخاطرقهرش میخای خودتوبک ...

😢😢😢😭😭☹☹☹چی بگم اخه؟انقدر پای سختیام مونده....ولی همیشه احساس خفگی میکنم ازاین کارش....چون مجرد بودم خیلی آزادی داشتم

خونواده من که قطع رابطه ایم. فقط مردن حالمو خوب میکنه یا لاقل یکاری کنم یچیزی بشه جلب توجه کنم مثل ...

این همه ک حس میکنم شوهرم عاشقمه...یک هفته معده درد داشتم هیجکس پیداش نشد....یک هفته هیچی نحوردم....حتی آبم نمیتونستم بخورم....بعد یک هفته ک غر زدم برد ی کاسه سوپم داد😁

این همه ک حس میکنم شوهرم عاشقمه...یک هفته معده درد داشتم هیجکس پیداش نشد....یک هفته هیچی نحوردم....ح ...

والا شوهر منم عاشقمه میگه چیزیت بشه میمیرم و فلان جونش درمیاد برام اما امروز از پله خوردم زدم دستم ورم کرده کبود شده اومده بود خونه نشونش دادم چیزی نگف تاالانم زنگ نزده حالمو بپرسه