2777
2789
با شوهرم دعوا کردم شدید گفت مامان بابات حق ندارن بیان اینجا  منم راه دور خیلی ب دلم اومد چند ر ...

منم....تقصیر هردومونه اولین باره دوروزه باهم قهریم...الان اومدفت پاشو بریم پارجه بهریم منم لج کردم براب اینکه اعصاب خوردیشو تحمل نکنم هی یکی بکی خوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم....تقصیر هردومونه اولین باره دوروزه باهم قهریم...الان اومدفت پاشو بریم پارجه بهریم منم لج کردم ب ...

عقل نداری تو سرت ؟! 

برو بهش بگو اینکارو کردی برو دکتر 

البته دکتر نرو شلنگ میکنن تو حلقت اذیتت میکنن تا خوابت نبرده انگشت بزن بالا بیار 

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞
منم....تقصیر هردومونه اولین باره دوروزه باهم قهریم...الان اومدفت پاشو بریم پارجه بهریم منم لج کردم ب ...

اشتباه کردی خواهرم میبردی بازارخالیش میکردی تا دیگه کاری نکنه قهرکنی  

وقتی ازته دل بخندی،وقتی هرچیزی رابه خودت نگیری،وقتی سپاسگزارآنچه که هست باشی،وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی،آن زمان است که واقعا زندگی میکنی،بازی زندگی بازی بومرنگ هاست،اندیشه کردارها وسخنان ما،دیریازودبادقت شگفت آوری بسوی مابازمیگردند،زمانی که آدمی بتواندبی هیچ دلهره ای آرزو کند،هر آرزویی بی درنگ برآورده خواهد شد
عقل نداری تو سرت ؟!  برو بهش بگو اینکارو کردی برو دکتر  البته دکتر نرو شلنگ میکنن تو حلق ...

واقعا اعصابشو ندارم...انقدر تحل کردم ب جهنم هرجی شد شد....درسته قصدم خودکشی نبوده ولی مهم هم نیس...کسی بابودنم خوشحال نیش ک بانبودنم ناراحت بشه

متاسفم واقعا به شوهرت بگوچی کارکردی ببرتت دکتر

وقتی ازته دل بخندی،وقتی هرچیزی رابه خودت نگیری،وقتی سپاسگزارآنچه که هست باشی،وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی،آن زمان است که واقعا زندگی میکنی،بازی زندگی بازی بومرنگ هاست،اندیشه کردارها وسخنان ما،دیریازودبادقت شگفت آوری بسوی مابازمیگردند،زمانی که آدمی بتواندبی هیچ دلهره ای آرزو کند،هر آرزویی بی درنگ برآورده خواهد شد
واقعا اعصابشو ندارم...انقدر تحل کردم ب جهنم هرجی شد شد....درسته قصدم خودکشی نبوده ولی مهم هم نیس...ک ...

احمق نشو دختر فکر میکنی اگه تو ی چیزیت بشه برای مرد مهمه فوقش چهل روز بعد یکی میره میگیره ب گور تو هم میخنده 

تنها کسی ک عذاب میکشه این وسط پدرمادرتن 

شماره شوهرتو بده من زنگش بزنم اگه خودت نمیگی😠😠😠

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞
الان داری گیج میزنی از طرز نوشتنت مشخصه  اون ک بهت گفته پاشو بریم خرید  چ کاریه کردی&nbs ...

پریروز غذا پختم خسته بودم خوابیدم زودتر فکرکرده غذانپختم....رفته خونا مامانش کارداشته مامانشم گفته ناهار چی داشتید اونم گفته هیجی نون و منیر خوردیم....منم خیلی بدم اومد امروز خونه مادرشوهرم بودیم فهمیدم...دوروزم هست سرهمین قضیه قهره منم گفتم من غذادرست کردم خودت نرفتی یر گاز ب منچه...دوروزم بود ک خونه نبود کارداست رفته بود شهری دیگه ن زنگی ن اسی....ب جهنم ک هرجی شد..

احمق نشو دختر فکر میکنی اگه تو ی چیزیت بشه برای مرد مهمه فوقش چهل روز بعد یکی میره میگیره ب گور تو ه ...

دلت خوشه برو تامیک زندگیمو بخون....مطمئنا خانوادمم ناراحت میشن ک دیگه رهایی نیس ک اذیتش کنن

پریروز غذا پختم خسته بودم خوابیدم زودتر فکرکرده غذانپختم....رفته خونا مامانش کارداشته مامانشم گفته ن ...

الان مابایدچیکارت کنیم یکم فک کن ببین ارزششوداره