2777
2789

اولش فکرکردم شوخی میکنه بعد دیدم جدیه عصبی شدم چون شرایط مالیمون حساسه و اقساط زیاد

تماس رو قطع کردم اما بچهها اینجا گفتن اون بتو پناه اورد و اروم باش منم زنگ زدم دلداریش دادم و گفتم من کنارتم باهم راه حل پیدا میکنیم

خوب گفتم خانوما؟

واقعا با سرزنش موضوع حل نمیشد خدا بزرگه

شایدم فردا بگن قبولی نمیدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن همیشه توی این مورد ها حمایتش کنی دلداریش بدی چون یادش میمونه طعنه ها معمولا پس بهتره اگر قبولم نشد چیزی بهش نگی چون شاید تمام تلاششو کرد و موفق نشد اینطور اگر بهش چیزی بگی ممکنه خیلی غرورش بشکنه

عزیزم درسته که ناراحتی ولی سعی کنین اینطور مواقع کنا هم باشید 

اون اعصابش خورد بوده به تو زنگ زده یچیزی بگی اروم بشه

بهش بگو فدای سرت حتما قسمتون این نیس 

این که تنها راهمون نبود ،راه های دیگه هم امتحان میکنیم

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

وای این مراحل رو من و همسرمم داشتیم خداییش تنهاش نذاشتم اون روزا خیلییییییی زحمت کشید درس خوند ازمون داد کلی از شبا تا صب بیدار بود واسه درس اخزشم ردش کردن بدون اینکه جوابی بدن چون نمرش انقد بالا بود خودمون هنگ بودیم بماند ک ۳ سال حقشو خوردن بعدا گفتن دوباره بیا از اول همه چیو رفت تا شد خداروشکر

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

عزیزم شما تجربه کار کردن نداری احتمالا برای همین درک نمیکنی، مصاحبه رفتن اونم توی شرایطی که از همه طرف فشار روته دقیقا مثل اینه که بری تمام تلاشتو بکنی تا یکی به بردگی قبولت کنه

حس حقارت، بی‌عرضگی، استرس، دلشوره، ترس از آینده، فشار مالی و ... همش آدمو تیکه تیکه میکنه

لطفا خیلی مراقب باش، بهش فشار نیار باور کن داره جون می‌کنه واسه کار پیدا کردن، اونم توی این شرایط که استخدام سخت‌تر هم شده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

سعی کن همیشه توی این مورد ها حمایتش کنی دلداریش بدی چون یادش میمونه طعنه ها معمولا پس بهتره اگر قبول ...

اره گناه داشت طفلی خیلی مطالعه کرد مثل اینکه بقیه همکارا هم بدمصاحبه دادن و مصاحبه گر همونجور ک شوهرم میگفت عقده ای

عزیزم شما تجربه کار کردن نداری احتمالا برای همین درک نمیکنی، مصاحبه رفتن اونم توی شرایطی که از همه ط ...

عزیزم ممنونم بابت پیامت اما منم پنج ساله شاغلم و باهمسرم همکاریم

استخدام هست اما شرکت داره تعدیل میکنه اگ ازمون قبول نشن و مصاحبه

ازمون قبول شد اما مصاحبه گر عقده ای سوالات خارج چارچوب پرسید و سه تا از دوازده تارو نتونسته جواب بده

اره گناه داشت طفلی خیلی مطالعه کرد مثل اینکه بقیه همکارا هم بدمصاحبه دادن و مصاحبه گر همونجور ک شوهر ...

پس نگران نباش بهش بگو که میتونه و وقتی اینقدر تلاش کرده بالاخره اینجا نشد جای دیگه میشه مطمئنن بزن گوگل کانال تلگرام استخدامی ها خیلی جاها هست الان آزمون دارن یا استخدامی 

پس نگران نباش بهش بگو که میتونه و وقتی اینقدر تلاش کرده بالاخره اینجا نشد جای دیگه میشه مطمئنن بزن گ ...

حالا یبار دیگه هم از اونایی که مصاحبه قبول نشن مصاحبه میگیرن ده رو.ز دیگه ان شالله اونبار قبول بشه دعامون کنید منم دعا میکنم ان شالله سعادتمند و سلامت باشین خودتون و خانواده محترمتون🙏🏻🌹واقعا لازم داریم ب دعا دوستان تازه میخوایم بریم سرخونه زندگی..... 

حالا یبار دیگه هم از اونایی که مصاحبه قبول نشن مصاحبه میگیرن ده رو.ز دیگه ان شالله اونبار قبول بشه د ...

انشاالله قبول میشه گلم نگران نباش❤️حتما دعات میکنم درکت میکنم منم چقدر استرس کشیدم سر مصاحبه نامزدم 

ببین به چه علت رد کردن بیشتر رو همون عامل تمرکز کنه خواستی هم کمکت میکنم چون خودم مصاحبه رفتم نامزدمم چهار بار هر بار برا هر شغلی رفته و قبول شده 

انشالله بهترین ا رقم بخوره براتون ❤️دعا میکنم به حق شبای عزیز یه شغل بهتر قسمت همسرت بشه راستی شغلش ...

قربوون محبتت عزیزم ان شا الله توام خوشبخت و سلامت باشی هم خودت هم خونوادت

بخش مالی ی شرکت خصوصی کار میکنه🥰🩷🌹