2777
2789
والا شوهر منم عاشقمه میگه چیزیت بشه میمیرم و فلان جونش درمیاد برام اما امروز از پله خوردم زدم دستم و ...

چرا خوب؟عاشق چیه ماهستن؟ک بلایی سرمون میاد عین خیالشون نیس....بعد ی روز گرسته مونده دوروزه باهام قهره تازه تقصیر خودشم بوده ک نرفته گازو ببینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خوب؟عاشق چیه ماهستن؟ک بلایی سرمون میاد عین خیالشون نیس....بعد ی روز گرسته مونده دوروزه باهام قهر ...

شوهر منم صبح گف نیم پوت هام‌ از انباری دربیار بپوشم گفتم عصر درمیارم عصبی شد.ولی همیشه هرکاری بگه همون دیقه نجام میدم .ولی۳روزه قراره برام شارز بخره.دستمم که اینجور شد عین خیالشم نیس

عاشق این هستن که کاراشونو ب موقع انجام بدیم.🤔

🙄🙄🙄

چی بگم والا...تاارنج دستمونو عسل کنیم آخرش گاز میگیرن....البته امروز دوبار اومد منت کشی ول یمن خیلی از کارش دلخور بودم....حرف خودمم بد بود بهش گفتم فکرگردی فقط خانوادت ندونن چقدر مول تو حسابت داری زندگیت سکرته؟؟؟بعد باید بدونن جی گوفت کددی😊حرفم بد بود اینو امروز ظهر زدم دلم پر بود....مادرشوهرمم سیر ترشی گذاشته بود تو کاسه دستم پر وبد شوهرمم کاسه رو داد ب من اومدم بسینم تو ماشین ریخت رو مانتون کلی توپم مر بود

ما در این حد دعوا و قهر نمیکنیم ولی خب بحثمون میشه این بی توجهی هاش غذابم میده و اینکه بیخودی میگه ج ...

منم اولین بار بود اینکتر گددم....الانم اومد دوباره گفت پاشو بریم خرید....

منم پاشندم رفت ازاتاق بیرون در و ققل کردم.