2777
2789

خواب دیدم یه سبد پر از انار داشتم که انارای شیرین رو از ترش جدا میکردم چی میتونه باشه تعبیرش🤔

سفارش چهره و هر طرحی بخوایین پذیرفته میشه ((سیاهقلم و مدادرنگی))

شیرین خوشی

ترش عم و عصه

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی بدی هارو کنار میزارم میرم به سمت خوبیها😀

غم ها رو از شادی هات جدا می کردی

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
در کل خوبه یا بد؟

اگه شیرین ها رو برداشتی شاد میشی

اگه ترش ها رو برداشتی برعکس

ان شالله خیره

اگه شیرین ها رو برداشتی شاد میشی اگه ترش ها رو برداشتی برعکس ان شالله خیره

شیرین ها رو برمیداشتم

سفارش چهره و هر طرحی بخوایین پذیرفته میشه ((سیاهقلم و مدادرنگی))
نکنه دوقلو باشه 😄😄😄

خوردن انار ترش بچه پسر و برعکس. بچه اون خانم باردار دختره؟؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد