2777
2789
عنوان

تعبیر خواب دیدن انار برای زن باردار؛ کسی میدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8638 بازدید | 33 پست
نخوردم فقط خواب دیدم 

شادی جمع می کردی

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما هوس انار کردی، بخور نوش جان😋😃

متأسفانه الان تو هفته 9 هستم ولی تا الان هوس چیزی نکردم اصلا نمیدونم چطوره این هوس کردنا😄😄

سفارش چهره و هر طرحی بخوایین پذیرفته میشه ((سیاهقلم و مدادرنگی))
نخوردم فقط خواب دیدم 

خانم شخصی ک آدم پاک و خوبی بود خواب دید ک ۴ تا انار ترش خورد و آخرین انار شیرین بود. اون موقع تازه ازدواج کرده بود و همسرش گفت ما صاحب ۴ پسر و یک دختر میشیم و همینم شد. واقعیه داستانش. ان شالله ک خیره واست . من فک میکنم اگه شیرینا رو تو خواب برا خودت میحواستی بچت دختره

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
خانم شخصی ک آدم پاک و خوبی بود خواب دید ک ۴ تا انار ترش خورد و آخرین انار شیرین بود. اون موقع تازه ا ...

راستش چون انارا زیاد بود شوهرم از باغ اورده بود خواستم بدم به کسی شیرینارو براش جدا کردم چون پدر شوهرم اینکه انار  ترش و شیرین و چطور باید تشخیص داد گفته بود اتفاقا تو خوابم حرف پدر شوهرم یادم بودش 😄😄

راستش چون انارا زیاد بود شوهرم از باغ اورده بود خواستم بدم به کسی شیرینارو براش جدا کردم چون پدر شوه ...

پس شیرینا رو برا کس دیگه میخواستی. و ترشا موند برا خودت. پس شاید بچه پسر باشه. کنجکاو شدم. فهمیدی جنسیتو بیا تو این تاپیک بگو. ان شالله ک هرچی خیره پیش بیاد.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
پس شیرینا رو برا کس دیگه میخواستی. و ترشا موند برا خودت. پس شاید بچه پسر باشه. کنجکاو شدم. فهمیدی جن ...

چشم عزیزم حتما میگم