2777
2789
عنوان

شوهراتون وقتی عصبانی میشن چه رفتاری ازخودشون بروز میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 186 پست
من که بهش محل سگ نمیدم و همچنان سرسنگینم ولی اون به غلط کردن میفته 

بدترین حالت اشتی ....اشتی و منت کشیدن از طریق رابطه جنسی...که اقایون انگار بیشتر اینو بلدن بجا دراوردن از دل ادم

وقتی عصبانی میشه چشاشو میبنده دهنشو باز میکنه ب ترک رو دیوارم‌گیر میدع 😐 بعدم میزاره میره بیرون 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این ترسو دارم چون طبقه بالای خونه پدرش هستیم...پس ببین چقدر وضعم بدتره.چند باری هم فهمیدن و کار ...

دیما جان مشاور دیگه چه راهکارهایی بهت داده میشه لطف کنی و بگی 

شوهره من با كوچكترين كار ياحرف عصباني ميشه! مشت ميكوبه به در و ديوار وهمينطور بحث ميكنه منم خيلي ازاين كاراش ميترسم. چشاشم درشت و گرده وقتي بد نگام ميكنه نفسم ميره

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  
بدترین حالت اشتی ....اشتی و منت کشیدن از طریق رابطه جنسی...که اقایون انگار بیشتر اینو بلدن بجا دراور ...

برای من اینم بلد نیست اگه من کگم محلی کنم یا قهر کنم شرایط بدتر میشه مثل اینکه باید همیشه خوب باشم مثل یه آدم آهنی یا رباتی که هیچ احساسی  نداره نه حس غم نه حس ناراحتی و اندوه نه توقع هیچی فقط محکومم به بی سر و صدا زندگی کردن 

دیشب خوب بودیم ها کل راه از سر کار تا خونه حرف زدیم یک کمی بابت وضعیت کشور و اقتصاد و این چیزا ناراح ...

چقدر زود شوهرتون از فاز مثبت میره به فاز منفی و عصبانی میشه انگار تعادل نداره البته جدیدا توجیه مردها برای این بی ثباتی اخلاقیشون وضعیت بد اقتصادی هست و خدارو شکر که اوضاع اقتصادی مملکت خرابه و گَزَک شده دست مردها

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
بدترین حالت اشتی ....اشتی و منت کشیدن از طریق رابطه جنسی...که اقایون انگار بیشتر اینو بلدن بجا دراور ...

کلا اینجوریه عصبیه و دست بزن داره ولی دست خودش نیست زود پشیمون میشه

بچه بوده بیش فعال بوده عالم و آدمو بهم میریخته ی وقتایی کتک خورده الان مشکل داره منو اسیر کرده 

دلم به حال دخترم میسوزه وگرنه حتمن ترکش میکردم برای همیشه

چند سالشه عزیزم .....منم موقع بحث فقط به چشمای پسرم نگاه میکنم که جوابشو ندم...وگرنه حس میکنم حرفای جالبی نمیزنخ....جالبه درو محکم باز میکنم مثلا میرم دستشویی یا کلینکس برمیدارم انی جمله شو قطع میکنه!اما من خیلی حرفاش اتیش میندازه جونم....خیلی سخته چون خودم زود جوشم اما حلو خودمو میگیرم....خانوادش بدترین کارارو کردن باهام اما تو دعوا یهو اسم شوهر خواهرمو میاره فلان بیساره....یبار بهم گفتم هرجی بگی به خانوادت برمیگردونم تو دلم اما بلند نمیگم بخاطر حسام

کلا اینجوریه عصبیه و دست بزن داره ولی دست خودش نیست زود پشیمون میشه بچه بوده بیش فعال بوده عالم و آ ...

اره اشکال از تربیت مادر پدراشون بوده....جوابشو نده نذار دست روت بلند کنه

برای من اینم بلد نیست اگه من کگم محلی کنم یا قهر کنم شرایط بدتر میشه مثل اینکه باید همیشه خوب باشم م ...

بعدش تو پیش قدم میشی؟اگه اره ولش کن...یکی دوبارم اومد برای اشتی اشتی نکن اون لحظه حساب کار دستش بیاد