من شوهرم وقتی عصبانی میشه از ماشین پیاده میشه میزاره میره یا کلا اگه توی خیابون باشیم عصبانی بشه منو ول میکنه میره نمیدونم با این اخلاقش چی کار کنم خستم کرده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهره من با كوچكترين كار ياحرف عصباني ميشه! مشت ميكوبه به در و ديوار وهمينطور بحث ميكنه منم خيلي ازاين كاراش ميترسم. چشاشم درشت و گرده وقتي بد نگام ميكنه نفسم ميره
میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین
بدترین حالت اشتی ....اشتی و منت کشیدن از طریق رابطه جنسی...که اقایون انگار بیشتر اینو بلدن بجا دراور ...
برای من اینم بلد نیست اگه من کگم محلی کنم یا قهر کنم شرایط بدتر میشه مثل اینکه باید همیشه خوب باشم مثل یه آدم آهنی یا رباتی که هیچ احساسی نداره نه حس غم نه حس ناراحتی و اندوه نه توقع هیچی فقط محکومم به بی سر و صدا زندگی کردن
دیشب خوب بودیم ها کل راه از سر کار تا خونه حرف زدیم یک کمی بابت وضعیت کشور و اقتصاد و این چیزا ناراح ...
چقدر زود شوهرتون از فاز مثبت میره به فاز منفی و عصبانی میشه انگار تعادل نداره البته جدیدا توجیه مردها برای این بی ثباتی اخلاقیشون وضعیت بد اقتصادی هست و خدارو شکر که اوضاع اقتصادی مملکت خرابه و گَزَک شده دست مردها
دلم به حال دخترم میسوزه وگرنه حتمن ترکش میکردم برای همیشه
چند سالشه عزیزم .....منم موقع بحث فقط به چشمای پسرم نگاه میکنم که جوابشو ندم...وگرنه حس میکنم حرفای جالبی نمیزنخ....جالبه درو محکم باز میکنم مثلا میرم دستشویی یا کلینکس برمیدارم انی جمله شو قطع میکنه!اما من خیلی حرفاش اتیش میندازه جونم....خیلی سخته چون خودم زود جوشم اما حلو خودمو میگیرم....خانوادش بدترین کارارو کردن باهام اما تو دعوا یهو اسم شوهر خواهرمو میاره فلان بیساره....یبار بهم گفتم هرجی بگی به خانوادت برمیگردونم تو دلم اما بلند نمیگم بخاطر حسام
میگم که تعادل نداره الانم توی بورس سرمایه گذاری کرده بازار هم که منفی همیشه اینم ناراحتیشو سر من خالی میکنه کلا خیلی آدم حسرتیو حسود و منفی نگر و ناشکری هستش