2777
2789
عنوان

شوهراتون وقتی عصبانی میشن چه رفتاری ازخودشون بروز میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 186 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکوت شدیدد

یه چیزی مثل قهر

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

شوهرمنم خداروشکرزیادعصبی نمیشه وقتی هم بشه میره توخودش...ولی همش فصبانی سدن مناندیدی ک فقط من بتزسم منم نمیترسم😆😆اماهمه ی فامیلاش میگن عصبانی نمیشه

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
بی توجه ب ترسیدن بچم میگازونه وحشیانه رانندگی میکنه  یا تاخوبه عزیزشی عصبی بشه دیگه غریبه میشی ...

من یه دفعه تو این سه سال همسرم پاشو گذاشت رو گاز تا تونست تند رفت و بد 

منم داشتم سکته میکردم دستمو گذاشتم در گوشم انقد جیغ زدم از ترسم فوری کشید کنار نگه داشت دیگه این کارو نکرد تا الان 

اصلا بیچاره جرات نمیکنه دیگه 😂

خخخخخخخخخخ استارتر شوهرت مثل منه

منم دقیقا این کارا رو میکنم

اما شوهرم اروم میشینه یه جا و هیچی نمیگه یکم که همه چی اروم شد میاد سراغم

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
پیاده شو برو اون طرف پشت فرم ن و قشنگ برو خونه ات یا هرجایی که باید میرفتی اگر هم بعدا گله کرد بگو ف ...

نمیدونم بی تفاوت باشم به رفتنش چه رفتاری میکنه بعدش میترسه بره بلایی سرش بیاد یا دیگه برنگرده 

خخخخخخخخخخ استارتر شوهرت مثل منه منم دقیقا این کارا رو میکنم اما شوهرم اروم میشینه یه جا و هیچی نم ...

تو ديگه كجا ميري؟؟؟يكي تورو بگيره 

خيلى لايكم ميكنيد شيطونا...نكنه از من خوشتون اومده؟؟؟😍🙃