فلوتوس مدیر عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 146 عنوان شوهراتون وقتی عصبانی میشن چه رفتاری ازخودشون بروز میدن | مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 186 پست من شوهرم وقتی عصبانی میشه از ماشین پیاده میشه میزاره میره یا کلا اگه توی خیابون باشیم عصبانی بشه منو ول میکنه میره نمیدونم با این اخلاقش چی کار کنم خستم کرده 1397/09/11 | 10:35 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فلوتوس مدیر استارتر عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 146 منم ازش پرسیدم گفت محل رو ترک میکنم عصبانی بشم ولی دیگه فکر نمیکردم منو ول کنه توی خیابون بره
تابستونیم عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 341 خاک برسر داد میزنه بعد انقد حرفایه مفت میزنه که نگو بعد که اشتی میکنه میگم اینا چی بود میگفتی میگه تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن😐😐😐😐 خدا بهترین میوه رو از بهشت برامچیده😍😍😍❤❤شدم ۶۰ 😝😝😝😝.هدف بعد ۵۷ تاعید هم ثابت بمونم 😍😍😍😍
silverrain عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1628 داد میزنه بعد به بدترین حالت ممکن حق به جانب میشه هی سرزنش میکنه تو این کارو کردی تو اون کار کردی بعدم میگه همه تقصیر تو بود برای شناختن ﺁدم هاﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻋﺠﻠﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ،ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ،ﺫﺍﺕ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪﻭ ﺗﻮ ﻣﯿﺮﻧﺠﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﻭ ﻗﻀﺎﻭﺗﻬﺎﯼ ﻋﺠﻮﻻﻧﻪ ﯼ ﺯﻭﺩ ﻫﻨﮕﺎﻣﺖ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ،ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﻭ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺳﺘﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻧﺖ ﺍﺯ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ﺯﻣﯿﻨﺖ ﺯﺩﻩ ﺍﻧﺪ , ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﻪ ﺻﺪﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻬﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﮑﻦﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻗﺎﺿﯽ است..🍀‹ الهی اون دلخوشی که منتظرشی،وقتش همین روزا باشه...›••💛••
نازنین_عاشق_لباشک عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 4655 فقط کلماتو کشیده میگه😂😂😂😂😂همین دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد...🍃❤️
ستاره1234 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 7415 سکوت می کنه و هیچی نمی گه.البته بعد از سه سال میگه تو هنوز اوج عصبانیت منو ندیدی.خداییش منم زیاد رو اعصابش راه نمی رم که عصبانیش کنم.ولی پدرشوهرم عصبانی که میشه وسایل پرتاب می کنه تو حیاط، فحشای ناجور به زنش میده. خیلی بده. ازش متنفرم «الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
jighar عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 7547 خودشومیزنه هرچی دم دستش هست میزنه میشکونه اتفاقا دیشبم دعوا کردم زد اینه اینهوشمعدونم با شیشه یکی از شمعدونام شکست😑من دیگ عین خودش شدم😑 .
سوفیایی عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 12814 اووه عین یه جوجوه که خودتون میدونید چیه میشه، نمیشه سمتش رفت مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
جزيره عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 2013 منم ازش پرسیدم گفت محل رو ترک میکنم عصبانی بشم ولی دیگه فکر نمیکردم منو ول کنه توی خیابون بره اي واي😕 خيلى لايكم ميكنيد شيطونا...نكنه از من خوشتون اومده؟؟؟😍🙃
جزيره عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 2013 انگشت اشاره شو گاز میگیره که اون لحظه چیزی نگه 😄 خخخخخ😂😂😂😂 خيلى لايكم ميكنيد شيطونا...نكنه از من خوشتون اومده؟؟؟😍🙃
آنارمیس عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 2124 من شوهرم بددهن میشه. فحش میده. البته نه فحش بد. مثلا عوضی، خر. احمق. فوقش گوهداد میزنه اللهالصمد
نسیم165 عضویت: 1394/07/22 تعداد پست: 7341 شوهر من فقط و فقط سکوت می کنهاین کارش بیشتر از هر چیزی حرصمو درمیاره چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.