2777
2789
عنوان

مجردا

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته روزا اصلا فرصت فكر كردن ندارما ولي شبا ميام ني ني سايت كلا ياد عشقم ميوفتم متاسفانه خيلي دلتن ...

اره شبا دلگیره .باورت میشه ازاین فشار اقتصادی حاظرم ازدواج نکنم؟بخدا فقط کارکنمو مستقل میدونم بابام نداره جهزیهذبخره ..میدونی چرا بیذارم الان؟ازفکر ازاینده

اره شبا دلگیره .باورت میشه ازاین فشار اقتصادی حاظرم ازدواج نکنم؟بخدا فقط کارکنمو مستقل میدونم بابام ...

این فشار تا دو سال دیگه ایشاالله تموم میشه ، اما اینکه تو این زمان چطوری خودت رو بسازی برای اینده ات مهمه ، اینکه بشینی غصه بخوری که کار پیش نمیره که عزیزم ، به خدا توکل کن و حرکت کن ، موانع پیش میاد اما زودگذر هستش 

۲۱ سالمه دانشجو بسیار به ازدواج فکر میکنم اما خواستگار ندارم

اشتباه نکن از جوانی و فرصت استفاده کن و لذت ببر منم آیت شکلی بودم 19 سالگی حس یه 40 ساله داشتم الان یادم میاد خنده ام میگیره در ضمن میخواستم خانم دکتر بشم 19 سالگی آشنا و 23 عقد 26 ازدواج اما فکر الانم داشتم تو سن 27 تا 30 ازدواج میکردم از  مجردی لذت نبردم 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

برید کتاب های دکتر شریعتی بخوانید انسان همیشه تنهاست  اینهمه زن این وقت شب و روز تو دنیای مجازی همه اش از تنهایی آلان شوهرم اون ور هر و پف میده بچه ام اینور منم از تنهایی تو تی نی سایت ام 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
دوتادوسال دیگ همه چی ارزونه؟

این ترامپ دیوانه نبود ، الان وضعیت اینطوری نمیشد ، ترامپ خودشم باورش نمیشد رئیس جمهور بشه ، واییی خداااا ، اره این دیوانه بره کنار همه چی اوکی میشه البته اگر مردم صبوری کنن

دیگه هیچی درست نمیشخ .ما فریزرمون و ماشین لباسشوییم موش خورده داخلشو ..الان یخچال چهارتومنی شده هفده نمیتونیم براخونه بخریم چندماهه بادست میشوریم .سرویس قابلمه ی تومن واقعا توانایی خریدشو ندارم پسرا هم دختر بی جهزیه نمیخان ک .والا فقط بخونم خودمو جایی بند کنم