2777
2789
عنوان

مجردا

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا ازدواج نکردم ولی به قبل برمیگشتم قطعا ازدواج میکردم

چند سالته مگه ؟

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

خانومایه مجردیه حرف دوستانه اگه سنتون کمه اصلابه ازدواج فکرنکنین هرچقدرم بهترین همسروبهترین زندگی روداشته باشین بازهم یه سری مسائل باعث ناراحتیتون میشه که باعث میشه فکرتون مشغول بشه که زوداعصابوروانتون بهم بریزه واحساس پیری کنین ازدواج چیزبدی نیست ولی توسن پایین اصلاچیزخوبی نیست

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍

من 21 سالمه ترم 7 کارشناسی 

شاغل نیستم 

خواستگار تا به الان نداشتم 

اهل دوست پسر نیستم 

برای زندگیم هدف ندارم  

دیگه چی پرسیدی یادم رفت

ولی تو قصه خودتو بکش نقاش بزار هر کی هرچی هست باشه تو خودت باش ...
من فقط به عشقم فكر ميكنم از درون متلاشي ميشم  دوباره صبح كه بيدار ميشم خودمو ميزنم كوچه علي چ ...

دوطرفس احساست؟

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت
ای جان نینیت کی میاد؟اگه مجردی پس این زمان بارداریت چیه؟؟؟؟؟

تو امضام نوشتم تیکر حاجت رواییم

کاش واقعا نی نی داشتم😍

باباشو ندارم هنوز😁

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت
سلام ۲۱سالمه ترم هفت کارشناسیممم میخام ارشدمم بخونم بعدش ازدواح ..بعضی ازحرفاتو منم هستم بخصوص عاطیف ...

البته روزا اصلا فرصت فكر كردن ندارما

ولي شبا ميام ني ني سايت كلا ياد عشقم ميوفتم متاسفانه خيلي دلتنگشم

زوده حالا

هم زوده هم اینکه شوهر مورد نظر دردسترس نمیباشد  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤