2777
2789
عنوان

دلم گرفته

464 بازدید | 29 پست

هرشب بحث هرشب دعوا خسته شدم نميدونم چيكاركنم از يه طرف دلم بحال همسرمم ميسوزه خب نبايد از اولش قول واهي ميداد منم نميخاستم براي اي وي اف دوم اقدام كنم ولي قول داد ياخونه روتعميركنه ياكوچ كنه الان ك ٥ماهمه هيچي ب هيچي

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت

خيلي دوس دارم جدا شم برم چون مطمعنم شوهرم خيلي ...دوس دارم كلا برم ازصفر شروع كنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كاش طلاق واين چيزا  عادي بود كاش خونوادم ازم حمايت ميكردن اون وفتي ك تونامزدي جداشده بودم  خونوادممم فقط پول منو ميخان هركي بفكرخودشه

كاش يه دخترمجرد بودم مث دوران دانشجويي شاد وسرزنده ... بيخيال عالم وادم بودم...كاش زمان برگرده عقب

نه راه رفتن دارم نه حال موندن

بچه امم بدنيا بياد مطمعنم هيچي عوض نميشه 😭😭خداجونم كمكم كن

كجا بري  مشكلت چيه زندگي مگه كشكه سريع لفت بدي بري  زندگي ساختنيه هر كجا كه باشي

سه سال موندم تو اين زندگي هيچي تو اين سه سال تغييرنكردجز اينكه از ي دخترشاد يه زن افسرده ساخت

كجا بري  مشكلت چيه زندگي مگه كشكه سريع لفت بدي بري  زندگي ساختنيه هر كجا كه باشي

موافقم👌👌👍👍نسل های امروز خیلی کم صبر و همه چیزخواه و بی نهایت طلب شدن، تلاش نمیکنن، زودرنجن، بابا هیچ کس کامل نیست، هرکسی یه عیبی داره، صبور باشین، بسازین، تلاش کنین، شاد باشین، بنظرم سخت نیس، فقط اراده میخواد

سه سال موندم تو اين زندگي هيچي تو اين سه سال تغييرنكردجز اينكه از ي دخترشاد يه زن افسرده ساخت

ببین طرفت شریک زندگیته، یعنی خیلی باهم راحتین، پس راجب خواسته هاتون حرف بزنین، بگین چی شادتون میکنه، از چه چیزی همیشه ناراحتین و افسرده، کلا حرف زدن، صحبت کردن، خیلی خوبه

نمیشه ازش طلاق بگیری؟؟ با این حرفت که میگی هرکس به فکر خودشه حتی پدر و مادر، به شددددت موافقم

خيلي دوس دارم طلاق بگيرم ولي خونوادم پشتم نيستن مطمعنم بلايي سرم ميارن فقط وقتي پول لازم دارن منو ميخان  حتي وقتي دوماه اول بارداريم رفتم خونشون ميگفتن ماجواب فك وفاميل رو چي بديم فك ميكنن دعوا كردي اومدي اينقداذيتم كردن تواون دوماه هم ..بعد ازدواجم ٣٠مليون كمكشون كردم تمام جهيزيه امو خودم خريدم فقط  نهار عروسي رو دادن اونم بامنت ك الانم ميزارن..الانم ديه فهميدن من بخاطربارداريم  ازكارم اومدم بيرون  وبي پول شدم همش ناله ميكنن ازبي پولي خودشون