2777
2789
عنوان

کسانی که ایودی گذاشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در هر حال گلم بهتره بدونه واست توضیح بده بگو ما باید مشکلاتمونو سرو سامون بدیم به بچه هم فکر می کنی ...

خيلي حرف زدم باهاش ميگه بچه بياد خوب ميشم ولي نميشه قول داد اين ماه خوب بشه نشد به زور بچه ميخواد كه جدا نشم ازش نميخوام جلو بچم منو بزنه

دیگه واسه رابطه کاندوم احتیاج نیست؟چون من خیلی میترسم...یکی از اشناها هم با ایودی باردار شد

آره از جاش تکون بخوره دیگه مثله اینکه دستگاه رو نزاشتی.منم ایوال با دستگاه طبیعی هم جلوگیری می کردم دیگه شوهرم بدش می اومد

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
الان اين ماه شوهرم محل نميده به زور ميخواد  اينقدر استرس دارم كه باردارم😔خداكنه نباشه بچه ...

افرین تا زندگیت محکم و استوار نشده بچه دار نشو اون بجه هم بین دعوا های شما تلف میشه 

خدایا لطفا مراقب **عزیزای دلم باش **
خيلي حرف زدم باهاش ميگه بچه بياد خوب ميشم ولي نميشه قول داد اين ماه خوب بشه نشد به زور بچه ميخواد كه ...

حق داری

سعی کن رو اخلاقش کار کنی اگر زندگیتو میخواید بابتش تلاش کنید اگر اون قول داده ببین واقعا به قولش عمل میکنه تو هم کمک کن و باهاش صحبت کن

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
خيلي حرف زدم باهاش ميگه بچه بياد خوب ميشم ولي نميشه قول داد اين ماه خوب بشه نشد به زور بچه ميخواد كه ...

متاسفم که اینو میگم ولی هیچ مردی که دست بزن داشته باش ادم نمیشه حتی با بچه منو اینو تجربه کردم 

حق داری سعی کن رو اخلاقش کار کنی اگر زندگیتو میخواید بابتش تلاش کنید اگر اون قول داده ببین واقعا به ...

اخه اخلاقش فرق نكرده فقط دست بزن از وقتي قول داده وابروش رفته گذاشته كنار ولي بدعنق و بددهنه بار ديگه دست بلند كنه جدا ميشم ون ميلي فرصت دادم يني ادم نشده

متاسفم که اینو میگم ولی هیچ مردی که دست بزن داشته باش ادم نمیشه حتی با بچه منو اینو تجربه کردم 

😔اخه ميگه از دستي نبوده شوخي بوده زدن اينه بيام رو سرت فلانت كنم حالا اخرين صبر رو ميكنم نشد جدا ميشم...

ای بابا پس یعنی اعتماد نکنم 

نه بابا من 2سال گذاشتم از اون موقع هم یه بارم نرفتم چک کنم .خوب تو هر روش جلوگیری 1 یا 2 درصد احتمال بارداری وجود داره 

اخه اخلاقش فرق نكرده فقط دست بزن از وقتي قول داده وابروش رفته گذاشته كنار ولي بدعنق و بددهنه

هر چیزی با تلاش درست میشه اما برای یه کارایی آدم باید بیشتر یا نهایت سعی اشو کنه

بازم نا امید نشو🌸

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯