2777
2789
عنوان

کسانی که ایودی گذاشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 75 پست
هر چیزی با تلاش درست میشه اما برای یه کارایی آدم باید بیشتر یا نهایت سعی اشو کنه بازم نا امید نشو🌸

ايشالا درست بشه ولي دست من نيس تاپيكتمو بخون ميفهمي نشونش همين امشب😔 هرچي مهربون تر عمل ميكنم بدتر ميكنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ايشالا درست بشه ولي دست من نيس تاپيكتمو بخون ميفهمي نشونش همين امشب😔 هرچي مهربون تر عمل ميكنم بدتر ...

برو مشاوره اگه بازم درست نشد بدون درنگ جدا شو خواهش میکنم بچه دار نشو 

خدایا لطفا مراقب **عزیزای دلم باش **
ايشالا درست بشه ولي دست من نيس تاپيكتمو بخون ميفهمي نشونش همين امشب😔 هرچي مهربون تر عمل ميكنم بدتر ...

چرا پیش یه مشاور خوب نمیرید؟

نه هر مشاوری اون مشاوری که خوبه

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
مشاوره خوب کجاهست ؟؟تازه باشه هم ساعتی 200یا 300میگیرن 😟

نه کمترم هست به هر حال من نمیخوام خدایی نکرده زندگیش از هم بپاشه یه جاهایی ما کم تجربه ایم که کسی که راهشو بلده یا از طریق کتاب که برخورد با شوهر بد اخلاق رو داره متوجه شیم چه کار کنیم

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
نه کمترم هست به هر حال من نمیخوام خدایی نکرده زندگیش از هم بپاشه یه جاهایی ما کم تجربه ایم که کسی که ...

جز ساکت شدن هیچ راهی نداره باور کن 

خدایا لطفا مراقب **عزیزای دلم باش **
نه بابا من 2سال گذاشتم از اون موقع هم یه بارم نرفتم چک کنم .خوب تو هر روش جلوگیری 1 یا 2 درصد احتمال ...

شاید کاندوم هم استفاده کردم‌....قبل اینکه برم بزارم ژلوفن بخورم؟

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫
جز ساکت شدن هیچ راهی نداره باور کن 

چی بگم اما به نظر من نا امید شدی