2777
2789
عنوان

کسانی که ایودی گذاشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 75 پست

من 2سال ونیم پیش گذاشتمموقع گذاشتن درد آنچنانی نداشت نخش هم اصلا پیدا نیست 3ماه اول خونریزیم زیاد بودولی بعدش مثل قبلش شداگه بهت بسازه بهترینروش بارداریه

من فقط ماه اولی که گذاشتم رفتم واسه چکابش ودیگه نرفتم

ووواي جدي؟نميذارن اخه چرا😭من شوهرم به زور بچه ميخواد خيلي اختلاف داريم نميخوام نا مطمئن شدن زندگيم ...

ماما بری میذارن هزینه اش هم میشه حدود ۲۰۰ تومن ولی من میخوام از طرف بهداشت بزارم که رایگانه

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی عفونتت بعد از ایودی ایجاد شد؟؟؟؟

نه عزیزم کلا مجردی هم عفونت داشتم چن بار دکتر هم رفتم قبله دستگاه .دیگه برگشته نرفتم

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
واقعا نخ داره؟من نميخوام شوهرم بفهمه😰

باید اطلاع داشته باشه که

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
ماما بری میذارن هزینه اش هم میشه حدود ۲۰۰ تومن ولی من میخوام از طرف بهداشت بزارم که رایگانه

اوهوچقدر گرونه ماما☹️ولي ارزش داره خوبه حداقل ميذارن حالا من برم فردا بهداشت ببينم اصلا نميذاره نشد فوقش ميرم ماما

بعد بهداشت رفتي همه بهداشت ها ميذارن؟؟؟

من 2سال ونیم پیش گذاشتمموقع گذاشتن درد آنچنانی نداشت نخش هم اصلا پیدا نیست 3ماه اول خونریزیم زیاد بو ...

دیگه واسه رابطه کاندوم احتیاج نیست؟چون من خیلی میترسم...یکی از اشناها هم با ایودی باردار شد

من 2 سال پیش رفتم ماما گفت انجام نمی دیم.رفتم متخصص با سونو 200 خرجش شد. من 10 ساله گذاشتم .بعد گفت این بهترین جنسشه تا سه سال ضامنت داره اگه افتاد یا چیزی رایگان برات می زارم

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش

از طرف بهداشته یا باید بچه ت زیر دوسال باشه یا سنت بالای 40باشه یا 3تا بچه داشته باشی 

خدایا لطفا مراقب **عزیزای دلم باش **
به زور بچه ميخواد منم دوس دارم ولي خيلي بحث داريم بهتره هنوز نيارم

در هر حال گلم بهتره بدونه

واست توضیح بده بگو ما باید مشکلاتمونو سرو سامون بدیم به بچه هم فکر می کنیم حالا بازم خودت میدونی چون زندگی مشترک گفتم بهتره در جریان باشه🌸

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
اوهوچقدر گرونه ماما☹️ولي ارزش داره خوبه حداقل ميذارن حالا من برم فردا بهداشت ببينم اصلا نميذاره نشد ...

خوده ایودی گرونه غیر از ویزیت ماما ..اره همه بهداشت ها میذارن ولی شرایطش اینه که ۳ تا بچه داشته باشی یا یک بچه زیر دوسال

دیگه واسه رابطه کاندوم احتیاج نیست؟چون من خیلی میترسم...یکی از اشناها هم با ایودی باردار شد

نه فقط ماه اول از کاندوم استفاده کردم برای اطمینان بعدش دیگه نه

میگن مصرف زیاد قرصهایه مسکن قوی مثل ژلوفن اثر التهابیش رو کم میکنه