2777
2789
عنوان

بعید میدونم کسی راستشو بگه😁بیاید عشقا

| مشاهده متن کامل بحث + 3765 بازدید | 244 پست
آها. مگه قایم کردن گناهه؟! قانع نمیشما 😅

عذاب قایم کردن از باباشو داشت😂😂😂😂

من حوصلم زیاده قانعت میکنم😍😈😆

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅😅اون دنیا بگو بابات چش و گوششو بگیره 😅😅

بخدا خدا و ملائکه منو میبخشن ولی مطمئنم بابام با یه چوبه آتشین دنبالم میکنه تا تو جهنم  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

از هیچی آخه هر کاری کنم اول اونا می فهمند بعدش خودم از بسکه بد اند همیشه مثل مار زهرم زدند من حریف شون نمیشم اتفاقا گذاشتم واسه اگه اون. دنیایی باشه و هیچ کدومش شون نبخشم تا خدا مجازات شون کنه و همیشه میگم از این خوشحالم بدهکار هیچ کس نیستم همیشه محبت کردم کادو دادم احترام گذاشتم به همه حتی خانواده خودم و اکثرا مواقع قلبم با نامهربانی ها شکست  

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
حالا مشروب خودمم خیلی بدم میاد ولی خواستم تجربه کنم خوردم دو پیک یه حالی بودم اصن همش فکر میکردم حام ...

بنظر من توهماتت بعد مشروب  بیشتر پدرتو جریح میکنه تا خوردن مشروب😅😅😅😅😅

من نبودم قایم کردم یکی دیگه بوده  البته منم بدم نمیاد کارهامو توجیه کنم

من توجیه نمیکنم 😂😂😂معمولا کار اشتباهی و بیرون از قانون خاتواده رو کردن نمیگرفتم😂😂😂

تو دوستام معروف بودم به این

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
بنظر من توهماتت بعد مشروب  بیشتر پدرتو جریح میکنه تا خوردن مشروب😅😅😅😅😅

حالا تو اون وضعیت دنبال باباشم بودم همش از دخترعمم میپرسیدم سارا به نظرت باباش کیه؟چرا زنگ نمیزنه    

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤