2777
2789
عنوان

اونایی ک تاپیک قبل هیت دادن بهم

187 بازدید | 19 پست

من پرستارم . مدرسه ی پسرم سر صف صداش کرد و بهش تقدیر نامه پرستار داد که بیاره بده به من . خانومشون تو کلاس ازش فیلم گرفت تو فیلم پسرم گفت مامانم روزت مبارک دوستت دارم و اون فیلمو و اون عکس تقدیر نامه رو تو گروه مدرسه و پیج اینستای مدرسه گزاشتن و خانومشونم پیام تبریک فرستاد

من واقعا غافلگیر و خوشحال شدم.

حق داری عزیزم

این پیام یکی از کار برای اینجاست

من توقع این چیزا رو نداشتم

ولی مسئولین و معلما حتی ی تبریک خشک کلامی هم نگفتن

بعضی مدارس از  این کارا میکنن بعضیا نمیکنن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اون مدرسه اگه کاری هم کرده از وظایف و مسئولیت‌هاش نبوده

مدرسه واقعا وظیفه نداره روز شغل پدر و مادر دانش‌آموزها رو تبریک بگه 

حتی نکنن بهتره کار اضافه‌اس و ممکنه نتایج بد هم داشته باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو تاپیک قبلی ت بودم 

حق داشتی ناراحت بشی 

مدرسه دخترم مامانی که پرستار بوده سر صف تقدیر کردن 

ولی چاره چیه 

اهمیت نده

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

ولی اینکه شما تو تدارکات اون جشن کمک کردین و توقع داشتین حداقل دعوتتون کنن منطقیه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

مدارس برن پرونده چک کنن شغل مادر و پدر هارو پیدا کنن 

هی تبریک بگن؟

به جای اینکه کیفیت تدریس معلم ها و رفتار مسئولین مدرسه مهم باشه براتون اینا مهمه واقعا؟😐

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

به هر حال روزتون مبارک.... اشکال نداره.... ببین الان مدرسه بچه من میگه حتی بچه رو بغل نکنید بعضی ها یا مادر ندارن یا پدر..... واقعا بهشون سخت میشه....

برای شغل هم همینطور دخترم الان میاد به من میگه مامان بابا چرا مهندس نیست تو چرا فلان شغل نیستی

مامان ها الان اکثرا شاغلین.فکرشو بکن تو هر مناسبتی باید کلی تبریک بگن.روز مهندس .روز پرستار .روز فلا ...

ن من تنها پرستار و حتی شاید بگم تنها مادر شاغل اون مدرسه بودم

مدارس برن پرونده چک کنن شغل مادر و پدر هارو پیدا کنن هی تبریک بگن؟به جای اینکه کیفیت تدریس معلم ها و ...

عزیزم همشون منو میشناسن از پارسال

لزومی ب چک پرونده نبوده

بعدشم من تنها مادر پرستار و حتی شاغل اون مدرسه ام این خیلی فرق داره با مدرسه ای ک مادرا اکثرا شاغلن

عزیزم همشون منو میشناسن از پارساللزومی ب چک پرونده نبودهبعدشم من تنها مادر پرستار و حتی شاغل اون مدر ...

کلا ربطش رو نمیفهمم 

مثلا روز کارمند به بابا های کارمند تبریک بگن؟

خب پرستاری هم یه شغل مثل باقی شغل هاست 

نیاز به تبریک از سمت مدرسه نیست واقعا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...