2777
2789
عنوان

بعید میدونم کسی راستشو بگه😁بیاید عشقا

| مشاهده متن کامل بحث + 3765 بازدید | 244 پست
یکی دیگه هم اینکه ببخشید روم به دیوار یه بار مشروب خوردم یه بارم قلیون کشیدم بابام بفهمه شهیدم م ...

مشروب نه موقعیشتم خیلی داشتم ولی دوست نداشتم

ولی قلیوووون حسابی 

البته بعدا اعتراف کردم 

وایییی😂😂😂چیزای‌ دیگه داره یادم میاد 

اسی امشب تا صبح‌ باید یاد گناهامون بیفتیم

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از کارایی ک کردمو عذاب وجدان دارم....اینه ک من همیشه دردو شادی و اینامو همه رو تو دفترم مینوشتم. ...

منم مینوشتم میزاشتم حلو دست چند بار مامانم خوند😂😂😂دوستام میکفتن تو بنویس بزن رو در یخچال همه فیض ببرن

دیگه هیچ وقت ننوشتم

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
دوست دارم بگم....ولی خب میسترسم بسناسنم اینجا بی خیالش....😥😥😥میدونم کارم اشتباه بود....ولی جون ی ...

بعضی وقتها تو تنگنای بدی قرار میگیری. هر کار کنی ظلمه. من الان تو چنین وضعیم. 

مشروب نه موقعیشتم خیلی داشتم ولی دوست نداشتم ولی قلیوووون حسابی  البته بعدا اعتراف کردم ...

فقط توروخدا  یادش افتادی وسوسع نشی بری سمتش خدا منو لعن کنه...بشین استغفار کن 😅😅😅😅

وااااای چه بدددددددد...ادما گاهی از اونجایی ک حتی تصورشم نمیکنن ضربه میخورن...همسرت میدونه؟

اره همشون میدونن...البته تازه بعد ۵ سال فهمیدن...

ی روز صبح ازخواب بیدار شدم داشتم سیب میخوردم صدام زد گفت سیبتو بخور سیبمو خوردم بعد گفت اینا چی بودو اینا....منم گفتم پسر شماهم حرف بدی زد....شما خانوادشی با شما راحته دلیل نمیشه ک بخواد جلو شما به من هر حرفی بزنه....اون روز گذاشت تابعدددده ۴ سال

چندوقت پیش سر ی موضوع بیخود رفت اینارو پیش کشید برادرشوهرم اینا گفت....البته برادرشوهر کوجیکم نخونده میدونم...ولی منم بهشون گفتم شمااجازه نداشتید دست ب وسایل خصوصی من بزنید....من از عصبانیت اینارو نوشتم...تواین ۵ شال ن بهتون بی احترامی کردم...ن این حرفارو پیش کسی و حتی خانوادم زدم...اونا عقده دلم بود ک میخواستم خالی کنم...همشون حق رد ب من دادن😁😉😊

قلیون مگه گناهه؟!

نچ

به خاطر اینکه  از باباش قایم‌کرده کفت 

تو دلم یه نفرو دوست دارم به هیچکس نگفتم....💔

مثل من🤕😢

از بچگی میخواستمش نگو اونم منو میخواسته و رو نمیکرده بعد من ازدواج کردم بعدش شنیدم که خودش و خانوادش ناراحت شدن و به مامانم گفتن ما میخواستیم بیایم خاستگاری(فامیلیم) الان ۶ سال از ازدواجم گذشته و پسره هفته پیش به مامانم گفته بود من دلم پیش غزل مونده دیگه نمیتونم ازدواج کنم از اون روز تاحالا داغونم امیدوارم ازدواج کنه و خوشبخت بشه

خدایا مرسی        

فقط توروخدا  یادش افتادی وسوسع نشی بری سمتش خدا منو لعن کنه...بشین استغفار کن 😅😅😅😅

نه دیگه از وقتی بارداری اولم و اقدام کردم به خاطر بچم گزاشتم کنار😂😂😂

مشروب نه موقعیشتم خیلی داشتم ولی دوست نداشتم ولی قلیوووون حسابی  البته بعدا اعتراف کردم ...

حالا مشروب خودمم خیلی بدم میاد ولی خواستم تجربه کنم خوردم دو پیک یه حالی بودم اصن همش فکر میکردم حاملم بچم داره لگد میزنه به شکمم منم میخندیدم و قربون صدقش میرفتم  دخترعمم پیشم بود میگفت جوگیرهای قبل از تو سوتفاهم بودند  ولی قلیون تو دورهمیای کافه خیلی حال میده  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤