2777
2789

سلام دوستان.

دیروز فهمیدم تنبلی تخمدان دارم، از امروز پیاز درمانی رو شروع کردم.ولی تا بیام یه لیوانو بخورم هزااااار بار اوق میزنم، نمیتونم تحمل کنم.بالا میارم.ولی میخام این روشو ادامه بدم.راهکار بدین برای از بین بردن این بوی مزخرف‍ش.و لطفا بگین که نتیجه گرفتین آیا؟؟

دعا کنید من هم تیکر بارداری بزنم  

پياز ك سرده عزيزم واسه تنبلى مضره

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم.یه سرچ بکن پیاز درمانی، بیشتر آشنا میشی.همه جا نوشته که معجزس

واقعا؟؟منم تنبلى دارم اما تا حالا نشنيدم....جوشونده رازيانه ميخورم هرشب نصف استكان....ماه آينده بايد سونو بدم ببينم تغيير كردم يا نه

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
واقعا؟؟منم تنبلى دارم اما تا حالا نشنيدم....جوشونده رازيانه ميخورم هرشب نصف استكان....ماه آينده بايد ...

رازیانه هم عالیه.ولی اینقد از پیازدرمانی و درمان قطعیش خوندم که گفتم حتما امتحان کنم.ولی نمیدونم با طعم گندیدش چه کنم.دل و رودم درد میگیره وقتی میخورم از بس حالم بد میشه

رازیانه هم عالیه.ولی اینقد از پیازدرمانی و درمان قطعیش خوندم که گفتم حتما امتحان کنم.ولی نمیدونم با ...

معدتو از كار نندازى  

با بوى گندش چيكار ميكنى واااااى دل و رودت ميسوزه ك

معدتو از كار نندازى     با بوى گندش چيكار ميكنى واااااى دل و رودت ميسوزه ك

نگم برااااات....الان گذاشتم روبروم و دارم نگاه میکنم که چجوری بخورمش...    ولی نی نی دار شدن ارزششو داره

نگم برااااات....الان گذاشتم روبروم و دارم نگاه میکنم که چجوری بخورمش...     ولی نی نی د ...

واااااى من ك نميتونم حتى اگر ب قيمت بچه دار شدن باشه

چجورى پياز رو ميخورى عزيزم آبشو ميگيرى؟؟

واااااى من ك نميتونم حتى اگر ب قيمت بچه دار شدن باشه چجورى پياز رو ميخورى عزيزم آبشو ميگيرى؟؟

پیاز خام که سلطااانه...

پیاز زرد رو ۴ قسمت میکنم و میندازم توی آب جوش.۵ دقیقه دم میکشه و باید بخورم.یعنی نگم براات

بچه ها نخندینا ولی من از مزش خوشم میومد😂😂😂😂

نه بابا...خوش بحالت.کاش منم خوشم بیاد

الان که دارم تایپ میکنم سردرد میگیرم.

چیز خاصی بهش اضاف میکردی؟؟