2777
2789
عنوان

لطفا کسایی که پیاز درمانی کردن بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 5375 بازدید | 30 پست
خود پیاز می خوری یا آب پیاز؟؟ عسل و سیاه دانه طبق دستور هم می گن عالیه

دم کرده پیاز عزیزم.بله اونارو هم در کنارش میخورم

دعا کنید من هم تیکر بارداری بزنم  
پیاز خام که سلطااانه... پیاز زرد رو ۴ قسمت میکنم و میندازم توی آب جوش.۵ دقیقه دم میکشه و باید بخورم ...

واااااااى نهههههه بوى گندششششششش  

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی هیچکس تجربه نکرده    

من 2دوره ی 15 روزه طی دوماه انجام دادم روزی 2لیوان صبح و شب!دوره دوم همراهش به مدت 3هفته هم روزی 2لیوان دم کرده رازیانه و عسل هم خوردم...اما همچنان تخمدان پلی کیستیک دارم و 5ماهه اقدام هم هستمو باردار نشدم هنوز...برای تحمل طعمش به نظرم بزار ولرم بشه و بینیتو بگیرو سر بکش..به همین راحتی...البته من همون ولرمشو میخوردم بدون بینی گرفتن به نظرم طعمشم قابل تحمل بود...

یعنی هیچکس تجربه نکرده    

سلام عزیزم یکی از دکترای ترکیه رو پیاز برا درمان بیماری های رحمی و نازایی درست 8 سال تحقیق کرده و خیلیا با این روش باردار شدن من قبلا برنامه هاشو می‌دیدیم  الان یک سال میشی که نمیاد برنامه  منم پیاز درمانی کردم منم نتونستم اب پیاز و بخورم عوضش پیازو بخار پز کردم با یکم کره ی پاستوریزه خوردم امتحان کن خیلی خوش مزه میشه  البته این و یه خانومی تو باشگاه گفت بهم که من اصلا دکتر زنان نمیرم سه ماه یکبار درست 15 روز پیاز درمانی میکنم البته بگما باعث سقط جنین میشه البته من تو دوره درمان حامله بودم ولی خداروشکر چیزی نشد

من 2دوره ی 15 روزه طی دوماه انجام دادم روزی 2لیوان صبح و شب!دوره دوم همراهش به مدت 3هفته هم روزی 2لی ...

نظرم باید سه دوره رو کامل میکردی....ممنون گلم

دعا کنید من هم تیکر بارداری بزنم  

من انجام دادم اصلا خوب نبود .دکترم کلی دعوام کرد

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
نظرم باید سه دوره رو کامل میکردی....ممنون گلم

من سه دوره کامل استفاده کردم هیچ نتیجه نگرفتم😭

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍
پیاز خام که سلطااانه... پیاز زرد رو ۴ قسمت میکنم و میندازم توی آب جوش.۵ دقیقه دم میکشه و باید بخورم ...

تقریبا بی مزس🙄 فقط بوی حلیم میده😂 من دوسش دارم بوی حلیم میده و مزه ی آب میده و کمی هم شیرینه

گر نگهدارِ من آن است که من میدانم،شیشه را در بغلِ سنگ نگه میدارد..خدایا میدانم که هیچ امیدی را ناامید نمیکنی..برای دوستانم بهترینهارو رقم بزن و هممون به سلامتی بچه هامونو بغل کنیم.. ای خالقِ یکتای من غم و غصه رو از سرزمین ما دور کن و ما و فرزندانمونو در پناه خودت حفظ بفرما.. که جز تو یار و یاوری نداریم..نگاهِ مهربانت را از ما نگیر و لطفت را شامل حال همه ی ما کن ای محبوبِ من ای بهترین و بخشنده ترین ای خدای خوبی ها بشنو صدای بندگانت را که تو شنونده ترینی و داناترینی. ای شنونده ی دعاها ای داننده ی رازها ای بیننده ی نمازها ای شنونده ترین شنوندگان ! ای پذیرنده ی نیازها ای خداوند‌ِ بی نهایت بخشنده، ای مطلع بر حقایق ای مهربان بر خلایق جز تو محرمی نیست تموم هستیِ ما تویی و بس، ای یگانه معبودِ من..