2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه توپ قرمز نشونش دادم گفتم مامان این قرمزه بعدش باهم رنگهای قرمز مثل پتو تابلو....پیداکردیم...دوسه روز قرمز رو یادش دادم بعدش مثلا زرد وقرمز کم کم یادمیگیره عزیزم...فقط اسباب بازیاشو بریز هی بگو این قرمزه نگاش کن....

با غصه نشو همدم سنت شکنِ خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش..

پسر من کامل حرف میزنه شعر میخونه و اشکال هندسی رو هم یاد گرفته هوش چینم تو دو دقیقه کامل میکنه اما رنگ ها نه هرکارم میکنم یاد نمیگیره پسرم دوسال و هفت ماهشه و از 18 ماهگی دارم باهاش کار میکنم

چه اصراریه وقتی دوست نداره..بلاخره یاد میگیره..بزار ورجه وروجه کنه بپر بپر..رنگ چقدر مهمه مگه

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)
تو بازی بهش یاد بده مثلا توپ قرمز بیار  ابی ببر تو اتاق

توپ های رنگی هم خریدم همه چی خریدم واسش اسم رنگ هارو میدونه ولی وقتی میپرسم این توپ چه رنگیه اشتباه میگه

دختر منم اصلا دوست نداره یاد بگیره ! دو یال و 4 ماهشه، مثلا بهش مبگم برو قرمز یا آبی رو بیار قشنگ میره میاره.. ولی باز ازش میپرسم این چه رنگی بود آوردی میگه سبز ! به همه رنگا میگه سبز😐

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
چه اصراریه وقتی دوست نداره..بلاخره یاد میگیره..بزار ورجه وروجه کنه بپر بپر..رنگ چقدر مهمه مگه

پسر جاریم  ۶ماه ازپسرم بزرگتره همه رنگ هارو یاد گرفته همش پسر منو مسخره میکنه میگه هوش نداره پسرت😔

پسر جاریم  ۶ماه ازپسرم بزرگتره همه رنگ هارو یاد گرفته همش پسر منو مسخره میکنه میگه هوش نداره پس ...

بیخود کرده...شما هم درگیر مقایسه نشو بچتو به فنا میدی..مقایسه بچه ها اشتباهه محضه..هر بچه ای منحصر به فرده...خود شما با خواهر یا برادرت متفاوتی از نظر هوش و رفتار و...مقایسه نتیجش میشه بخل و حسادت در بزرگسالی

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)

من مربی پیش دبستانیم

اولا ازبچه دوساله توقع بالا نداشته باش

اصن میتونه اسم رتگارو درست تلفظ کنه ک حالا میخای رنگارو یادبگیره؟؟؟

دوما سه تا سبد بگیر ب رنگای ابی قرمز زرد

بعد لگو ک واسه بازی بچه هاس رنگاشو جدا کن

قرمز ی دسته زرد ی دسته سبز ی دسته

بعد بش بگو لگو قرمز بندازه توسبد قرمز و همینجور تااخر

بعدم هی تکرار کن

مثلا نارنگی میخوری بگو نارنگی چ رنگیه نارنجی

موز چ رنگیه زرد

اینقد بگو تایادبگیره

به سراغ من اگر می ایید پشت هیچستانم...
پسر جاریم  ۶ماه ازپسرم بزرگتره همه رنگ هارو یاد گرفته همش پسر منو مسخره میکنه میگه هوش نداره پس ...

شاید جاریت خیلی زود ترازشما وبهترازشما اقدام کرده برای اموزش بچش.

شما کار خودت بکن تلاش خودت بکن ...جوجه رواخرپاییز میشمارن

حالا خیلی زود واسه قصاوت درباره بچه هاتون

به سراغ من اگر می ایید پشت هیچستانم...

این بازی کمک میکنه ..دختر من دوسالشه هم رنگ هم اشکال رو کم و بیش  یاد گرفته .

اول هر صفحه رو جدا جدا باهاش کار کن یعنی یک صفحه با سه قطعه مربوط به خودش ..بعد که همه صفحات مسلط شد.صفحات رو رو هم سوار کن تا سه بعدی کار کنه. هم رنگ ها رو یاد میگیره هم کلی ذوق میکنه و سرگرم میشه.

[QUOTE=75903824]من مربی پیش دبستانیم اولا ازبچه دوساله توقع بالا نداشته باش اصن میتونه اسم رتگارو درست تلفظ کنه ک ...[/Qسه ماه دیگه سه سالش تموم میشه اسم همه رنگ هارو هم درست تلفظ میکنه ولی وقتی میپرسم اشتباه میگه حتما این کارم امتحان میکنم ممنونم