2777
2789
[QUOTE=75903824]من مربی پیش دبستانیم اولا ازبچه دوساله توقع بالا نداشته باش اصن میتونه اسم رتگارو در ...

من بچه های  توکلاسم دارم ک نزدیک ۵سالشون اما حتی نمی تونن حرف بزنن و من ب سختی متوجه میشم.

اصلا ناامید نشو...تامیتونی براش کتاب داستان بخون و بهش بگو برات تعریف کنه البته ی روز بعد یا چندساعت بعد

واسه بیانش خیلی خوبه

خودتم خیلی باهاش حرف بزن و وادارش کن ب حرف زدن

البته ن ب اجبار

هوش کلامی خیلی موثرتویادگیری

به سراغ من اگر می ایید پشت هیچستانم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اسم بازی چیه؟

مکعب هوش. قطار اشکال هم خوب هست. ولی باید اشکال رو بشناسه.. حالا نه به اسم در حدی که فرق سه ضلعی و چهار ضلعی و دایره رو تشخیص بده.

این رو تازه واسه دخترم خریدم واقعا بچه ها کلی باهاش حال میکنن 😂😂اشکال رو جا میزنه گاهی اوقات هم که خسته میشه  راه میبره قطار رو بوق میزنه و ..

البته اون مکعب اشکال برای شروع بعتره این یه مرحله سخت تره 

در کل  باید واسه بچه وقت بگذاری نه اینکه بازی بخری بگذاری جلوش بری دنبال کارهات باید بشینی در کنارش مثل یه بچه بازی کنی .من مثل خودش اشکال رو دستم میگیرم جای اشتباه میگذارم  تلاش میکنم میچرخونم تا نحوه بازی رو یاد بگیره ولی هیچ موقع نمیگم این قطعه جاش اینجاس بچه ات رو با بچه های دیگه مقایسه نکن .اگر جاریت دوباره این حرف رو زد یه جواب دندان شکن بده بهش .. پسر اون شش ماه بزرگتره شش خیلی زمان زیادیه دختر من تا شش ماه پیش نمیتونست صحبت کنه فقط اب و مامان و بابا الان کلی کلمه میگه جمله میسازه بچه ها روز به روز پیشرفت میکنن. جاریت فقط میخواد انگیزه و اعتماد به نفس رو از شما و پسرت بگیره بهش اجازه نده..