2777
2789
عنوان

بچه ها تا حالا کی رویای صادقه دیده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 27 پست

این خوابه ورویاست رویای صادقه اینایی که میگید نیست درموردش کتاب هست وداستانایی که علما میگن تو بعضی سخنرانیاشونو گوش بدین اطلاعاتتون بالا میره راجبش اما هر خوابی وبه رویای صادقه نسبت ندین

روبسوی تونمودم که پناهم بدهی.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خوابه ورویاست رویای صادقه اینایی که میگید نیست درموردش کتاب هست وداستانایی که علما میگن تو بعضی ...

مگه این نیست که اونی که خواب دیدی اتفاق بیفته

خوشبخت کسےاست که شکوه رفتارش آفریننده لبخندِ زندگےبر لب های دیگرےباشد

نشونه پاک بودن نیست ولی خیلی حال میده..

من چند روز پیش خواب داییمو و بچه هاشو دیدم که خونشون عروسی بود.. مادر بزرگم میگه رفتن برای پسر داییم خواستگاری... آدم حس پیش گو بودن بهش دست میده..😎😎😎😎

نشونه پاک بودن نیست ولی خیلی حال میده.. من چند روز پیش خواب داییمو و بچه هاشو دیدم که خونشون عروسی ...

وااای خیلی خوبه😂😍

مگه این نیست که اونی که خواب دیدی اتفاق بیفته

نه رویای صادقه عالم دیگری داره میگم که درموردش کتابای قشنگی وشیرینی هست از علما بخونید بعدشم خوب نیست ادم خوابشو برای همه تعربف کنه بنظرم

روبسوی تونمودم که پناهم بدهی.....

من یه بار تو خواب دیدم بافامیل ها مون دارم نماز میت می خونم تقریبا فامیل های نزدیک همه بودن چند روز بعدش خبر دادن زن عموم فوت شده 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

۱. در حديثى‌از امام باقر عليه السلام مى‌خوانيم كه حضرت رسول صلى الله عليه و آله فرمود: «خواب مؤمن بر بالاى سرش در ميان زمين وآسمان پرواز مى‌كند تا خودش آن ر

براى خود تعبير كند، يا ديگرى اين كار را انجام دهد، سپس به همان شكلى

كه تعبير شده واقع مى‌شود؛ بنابراين، خواب خود را جز براى شخص عاقل

بازگو نكنيد»

من خواب دیدم‌درخت تو حیاط  موز داده  موز خیلی بزرگ و سنگین  که شوهرم همراه با دو نفر چیدنش  گذاشتند کف حیاط     چند روز بعد از این صندوق  های خانگی  اسم من دراومد و وام  بهمون خورد که خیلی کارگشا شد تو زندگی مون    میوه ی درختمون همون بود 

من ميبينم عزيزم

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

من زیاد دیدم خواب دیدمیکیش  زن عموم بود که چندسال با مامانم قهربودسر یه تهمت که به مامانم زدن فامیل شوهر و اون قرانو گرفت و بادل شکسته گفت خدایا به همین قران حق رو بهشون نشون بده زن عموم اومد توراهروی خونمون ایستاد و از مامانم معذرت خواست دونه دونه کلماتی که توخواب گفتو فرداش با دهن باز از تعجب تو راهرو خونمون از زبون زن عموم شنیدم دقیقا همون جایی که توخواب دیده بودم ایستاد وهمون حرفای توخوابو گفت

من زیاد دیدم خواب دیدمیکیش  زن عموم بود که چندسال با مامانم قهربودسر یه تهمت که به مامانم زدن ف ...

وای چه جااالب😻😻😻