2777
2789
عنوان

بچه ها تا حالا کی رویای صادقه دیده؟

1182 بازدید | 27 پست

چه کسایی رویای صادقه میبینن؟

میشه گفت اگر ببینی یعنی پاکی؟

یا مثلا خدا بخشیدت؟

خوشبخت کسےاست که شکوه رفتارش آفریننده لبخندِ زندگےبر لب های دیگرےباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ببینی  معنیش  اینه  که  همون  چیزی  که  دیدی داره اتفاق   میوفته 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

نمیشه گفت پاکه یا ناپاک اما میشه گفت خدا ‌بهش لطف کرده

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

یکبار قرار بود عشق زندگیم بیاد خواستگاریم مطمئن بودم اوکی میشه همه چی خواب دیدم شب دندون کرسیم رو با دستم دراوردم از دهنم فرداش به همکارم گفتم حس میکنم توی خواستگاریم بهم میخوره همه چی 

همونم شد

مرجانی سابق هستم... قربون دستت جانماز مارم آب بکش

من خواب دیده بودم با داداش دوستم عروسی کردم و شد 

مادرشوهرم میگفت خواب عروسی تو و پسرمو دیده بودم 

ولی فکر نکنم دلیل بر این باشه ک. من آدم خوبی بودم

ی بارم خواب دیدم دوستم بارداره 7 سال باردار نمیشد بهش گفتم همون ماه باردار شده بود

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

همسرم اوایل بارداری دید ...معمولا خواب نمیبینه و خیلی برامون عجیب بود...خواب دید من یه کبوتر سفید تو دستم دارم  و اداریم میریم یه کلبه که یه خروس اونجاست....کبوتر نشانه نجابت همسر هست و خروس نشانه فرزند پسر...