2777
2789
عنوان

خانمایی که بچتون دختر😍 و نگرانی هاش😒

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 93 پست

چه چرت میگن دندون ...

بگو یه دختری تربیت کنم بیا وببین الگو میشه.

همه خانما توسری خورن ؟؟؟.این چه حرفیه عزیزم من خودم برادر ندارم اصلا هم مهم نیست تربیت بچه مهمه همین.

نسل پیامبرم از یه دختر ادامه پیدا کرد 

پسر. پسر.

پسرای الان مثه قدیم نیستن خانواده رو دق میدن فقط

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترامون اکه عقل داشته باشن شوهرنمیکنن اگه ام بی عقلی کنن خودمون باید به یه ادم درست وحسابی بدیم از اولش بایدجوری با داماد برخوردکنیم که جرات نکنه بهش بگه بالاچشمت ابروئه

بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...
اکثرن ایطورین نه همه

ولله این جمله گوشت زیر دندون

احساس کردم ب خواهرام توهین شد

بدور از معرفت هستش

نی نی یار فدات بشم/ دیگه بی توخستم بی بی گل         چشم های تیزبین عقاب= نی نی یار.  (گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی *** در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی     گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ***با دست انتقام طبیعت چه میکنی)

من دوتا دختر دارم

هردو رو هم خودم خواستم دختر باشم

تعیین جنسیت کردم

همسرم دختری هست

اما در مورد نگرانی ها

دختری که با عزت نفس و قوی با پشتوانه و استقلال بزرگ بشه و یاد بگیره وابسته جنس مرد نباشه و توسط یک مادر مستقل بزرگ بشه هیچ وقت مثل قدیم نخواهد بود که زیر دست باشه

دختر باید تو خونه ای بزرگ بشه که چشم وا کرد تساوی دو جنس رو ببینه و حس کنه و الگی اول پدر و مادرش باشن

دختراین چه حرفیه میزنی تواین دوروزمونه منم بچم دختره شوهره منم ازاین حرفامیزد ولی انقدگفتم دختری تربیت کنم که ده تاپسروحریف باش انقدباعث افتخارت باشه که روزی صدباربگی کاش ازش ده تاداشتم انقدروش تاثیرگذاشته کسی جرات نداره دیگه پیشش بگه چرادختره کاش پسربود😂😂😂😂کم میمونه طرفو بزنه

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️

حالا که همشون پسر دارن اتفاقا خوبه که شما دختر بیاری عزیزشون میشه خودتم که دختر دوس داری خیلیم عالی

در مورد اینکه میخواد بیفته دست کسی و اینا باور کن مهم تربیتشه تو مستقل بار بیارش مطمئن باش میتونه خیلی قویتر و محکم تر از یه مرد باشه الانم دیگه اونطوری نیس چه برسه به بیست سال دیگه 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
در هرصورت شانسه😶

بچه اولم پسره 13 سالشه

الانم یه دختر سه ماهه دارم

واقعا دختر یه چیز دیگه ست بذار به دنیا بیاد دل همه رو میبره مخصوصا که دختر نیست تو فامیل همسرت

اصلا ابراز احساسات همسرم که یکم بی احساسه به دخترم یه چیز دیگه ست منم به روش نمیارم

مطمعن باش دنیا بیاد نظر همسرت عوض میشه