2777
2789
عنوان

خانمایی که بچتون دختر😍 و نگرانی هاش😒

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 93 پست

شاید منظورت قوانین کشور ماست که به نفع مرداست و  در حق زنا اجحاف میشه.

متاسفانه نمیشه کاریش کرد.

منم دوست دارم اگه صلاحم باشه و بچه دوم بیارم دختر باشه ولی صد در صد اون موقع از ایران میرم و کشوری میرم که تساوی حقوق برقرار باشه.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
بخاطر اینکه به خاهر خیلی ظلم شده افکار اینطوریه

عزیزم از امضات معلومه که خودت این شرایطو پذیرفتی.چراشو نمیدونم اما با همین فرمون جلوبری خدای نکرده بچت هم قربانی مرد سالاری میشه.همون لحظه که همسرت اینو گفت باید جوابشو میدادی

من اصلا نمیتونم این حرفای ببخشید بی سرو تهو درک کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرجور فک کنی همون میشه از الان داری حرص ۲۰سال دیگه رو میخوزی😒😒

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
من شوهرم پنج تا پسرن نفری یه پسر دارن فقط من دختر دارم .یه دخملی دارم حریف همشون هست    

اسم دخترتون النائه؟

منم یه النا دارم که به همه حریفه 

بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...

ما سه تا دختریم هم شدید تو خونمون تساوی بود هم به شدت مستقل بار اومدیم کاملا الان میبینم و حس میکنم هیچ تفاوتی با برادرمون نداریم

حتی پدر من در تقسیم دارایی تساوی رعایت کرده و نصف بین دختر و پسر

برادرامونم از اول این شکلی بار اومدن که با ما هیچ فرقی ندارن

برای همین خوب تفاوتی نداشت برام بچه دختر و پسر از این نظر چون فکر میکنم به سبک فرهنگی و رفتاری خانواده مرتبط هست دختر باید قوق و مستقل و با عزت باشه 

شاید منظورت قوانین کشور ماست که به نفع مرداست و  در حق زنا اجحاف میشه. متاسفانه نمیشه کاریش کر ...

آره خیلی به زنا ظلم میشه

مرد سالاری توی کشور ماست

امار را که اخبار اعلام میکرد

۷۷هزار شکایت از طرف زنا بوده 

و حدود ۳۰ هزار از طرف مردا

خدایا شکرت*
بله.یه النایییی هست همه ازش حساب می برند

خدا حفظش کنه میگید یاد کارای دخترم میوفتم خندم میگیره

بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...