2777
2789
عنوان

خانمای تجربه دار بارداری سوال

159 بازدید | 24 پست

من هنوز دو ماهم نشده... کلییییی شکمم از بالاش تا پایینش گنذه شده.. کلا احساس میکنم امعا و احشام که اون توئه دارن میترکن... پوستم گنجایش نداره.. کشیده میشه و درد میگیره اجزام.. شبا موقع خواب... موقع نشستن طولانی لباس تنگ پوشیدن اینا اذیتم میکنه.. پس چرا خیلیا تا ماه 4 عادین  و راحت و شکمشون صاف؟ 

چرا مال من اینجوری شد؟ 

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه شلوارام تنگم شده.. امشب هیچی نداشتم بپوشم یه دامن پوشیدم زیپشم یکم باز گذاشتم باز داشتم  احساس خفگی میکزدم

مال تو پسره احتمالا 😃 ولی خیلی زوده اینقدر ورن.نمک نخور.پرخوریم نکن

Ivfهم دخیله ؟ ممکنه که از چاقی نباشه و مال امپولا باشه؟ 

مال تو پسره احتمالا 😃 ولی خیلی زوده اینقدر ورن.نمک نخور.پرخوریم نکن

میگم ورم و گندگی ای که از نمک باشه بعدا از بین میره یا مثل چاقی معمولی که از غذاست سر جاش میمونه و نمیره؟

میگم ورم و گندگی ای که از نمک باشه بعدا از بین میره یا مثل چاقی معمولی که از غذاست سر جاش میمونه و ن ...

مال نمک از بین میره ولی فشارت بالامیره خطرناکه.فکر نکنم مال آی وی اف باشه.

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
میگم ورم و گندگی ای که از نمک باشه بعدا از بین میره یا مثل چاقی معمولی که از غذاست سر جاش میمونه و ن ...

اگه از نمک باشه تو ماههای بالاتر دچار مشکل میشی از همین الان مراعات کن باد بعد از زایمان میخوابه اما چاقی از غذا باید خودت همت کنی

ولی سعی کن غذاهای چرب و نمکی و قندی نخوری 

قندی فقط شکلات و شیرینی نیست برنج و نون و سیب زمینی و ماکارونی و نوشابه و .... تو اینا مراعات کن

اگه از نمک باشه تو ماههای بالاتر دچار مشکل میشی از همین الان مراعات کن باد بعد از زایمان میخوابه اما ...

چیکار کنم ریز در نیان.؟؟ اخه دوقلو شده... بدبختیمم اینه خودم ریز نقش و اینا بودم سیستمی .. یعنی کلا.. نمیدونم چیکار کنم که هم چاق نشم هم اونا ریز نشن؟ 

از این جا مونده و از اونجا رونده نشم

عزیزم پرخوری نکنی😉

من الان ماه چهار و نیم هستم شکمم رو ببینی تخته هنوز یکم رحمم پف کرده..

نمیدونم به ژنتیک هم شاید برگرده

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
چند قلو باردار نيستي؟ 

چرا.. 😕

حالا چی میشه؟

چیکار کنم ریز در نیان.؟؟ اخه دوقلو شده... بدبختیمم اینه خودم ریز نقش و اینا بودم سیستمی .. یعنی کلا.. نمیدونم چیکار کنم که هم چاق نشم هم اونا ریز نشن؟ 

از این جا مونده و از اونجا رونده نشم

دقیقا منم اینجوری بودم از دوماهگی دیگه به زور خم میشرم کفش بپوشم و الان چند ماه با شلوارهام خداحافظی ...

عین الان من.. بعدش چی شد؟ ادم خیلی چاق میشه؟ 

عین الان من.. بعدش چی شد؟ ادم خیلی چاق میشه؟ 

من امروز که تو هفته ۳۱ هستم ۱۴ کیلو اضافه وزن دارم البته اشتهام وحشتناک زیاد شده تازه من تک قلو حالا شما یه چیزی دو قلو هستن ولی من چی