2777
2789
عنوان

شما هم دختر بودید سخت بهتون میگرفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 99 پست
خب من دانشجوی شهر دیگه بودم و خونه داشتم ولی یه سخت گیری هایی داشتن مثلا نمیزاشتن با دوستام یا تنها ...

چقد خوب ولی مامانم اینا من اینجوری بگم میگن این دوستاتم همونن فقط نشون نمیدن 

❤️😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ته تغاری خونه بودم.حتی اگه شبم بیرون میخوابیدم هیشکی نمیگفت کجا بودی و زنگم که عمرا میزدن.ولی خودم واسه خودم چارچوب گذاشته بودم.در درجه اول اعتمادخانوادتو جلب کن.مطمئنشون کن اشتباه نمیکنی.من خبرنگاربودم شهرستان بعضی اوقات ۱۱ شب میومدم خونه یوقتایی هم خودم باید زنگ میزدم که داداشم بیاد اونم ناز میومدم میگفت تو از لونه مار هم سر در میاری خودت بیا. اما اشتباه نکن و ازدواج کن زندگی خوبی دارم اما همش میگم کاش هنوزم مجرد بودم.

چقد خوب ولی مامانم اینا من اینجوری بگم میگن این دوستاتم همونن فقط نشون نمیدن 

کار یکی دو شب نیست عزیزم من یه سال رو من خونوادم رفتم تا اجازه بدن شما مدام تعریف کن ببین خونوادت از چه نوع دختری خوششون میاد ویژگی هاشو درمورد دوستات بگو

مثلا من خونوادم خیلی از دخترایی که به پسرا رو نمیدن خوششون میومد منم همش تعریف میکردم چطور دوستم به پسرا بی محلی کرده یا زده تو ذوقشون

یا مثلا ما میرفتیم تو یه خیریه کار می‌کردیم بابام خیلی خوشش میومد بعد دروغ میگفتم که اره این خیریه رو فلان دوستم معرفی کرده خودشم چن سال مدام میاد در حالی که خودم خیریه رو پیدا کرده بودم دوستامم برده بودم

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
دقیقا میخوام به این اوضاع نرسم ولی کوش نمیدن 

خب مشخصه کنترل گر هستن. تمرین کن از زیر سلطه شون بیا بیرون بذار هرچی می خوان بگن فقط میدونی دیگه هر کاری میکنه بکن در چهارچوب عرف و شرع

برای تسلط بر یک ملت اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است.