2777
2789
عنوان

شما هم دختر بودید سخت بهتون میگرفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 99 پست
فکر نمی‌کنم شوهر عین مادر پدر سخت بگیره آخه 

اتفاقا سخت میگیره پدرتم درمیاره تازه کلیم باید جواب پس بدی ،من مجررد بودم چون از سن کن رفتم سرکارر ازاد تر شدم ولی قبلش ن  زیاد خیلی کم جایی میرفتم جنگ و دعوا بود ولی سرکار و دانشگاه رفتن خیلی بزرگم کرد

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
حالا خانوادت یه کم حساس تره خانواده منن ولی دیگه چکار میشه کرد نگرانن عزیزم . حقم دارن جامعه خیلی بد ...

آره ولی گناه ما دخترا چیه تا کی باید محدود باشیم 

❤️😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مجرد بودم کلی مسافرت مجردی (خارجی و داخلی) میرفتم ولی از وقتی ازدواج کردم شاه عبادالعظیم هم نرفتم ...

منم یبارر تونستم برم مسافرت گفتم از طرف ششرکت باتور رایگان میبرن مشهد درصورتی که با دوس پسرم که الان شوهرمه و با دوستاشون رفتیم شمال یه هفته جاتون خالی خخخ

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
مامان منم همین ها رو میگه. آخه پس دختر تو این جامعه یا باید خونه باشه یا بمیره آخه دخترا چه گناهی کر ...

خب نه !! ولی شبا کلا دوس ندارم دختر بیرون باشه

صبحا بهتره !! جاهای شلوغ هم بره با اتوبوس ک امنیت باشه

ترجیحا همراه داشته باشی بهتره ! من خودم سعی میکنم با دخترم باشم

به هیچ تاکسی ای اعتماد ندارم !!! خیلی خبرای بدی خوندم واقعا ب هیچکس من اعتماد ندارم 

سعی کن جزییات همه جیز روب مادرت بگی ک الکی نکران نشه !! 

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
یادمه ی بار با اجازه مادرم رفتم بیرون ادویه بخرم ی نیم ساعتی طول کشید چون مغازش دور بود ....داداش بز ...

آخه چرا مگه چیکار کرده بودید. دیگه در این حذم سخت گیر نیستن در حد بحثه 

❤️😍
سخت گیری انچنانی نداشتن تا ساعت ۹ اوکی بود با مامانم خیلی راحت بودم هرجا میرفتم میگفتم بهش حتی سرقرا ...

خانوادتون سنتی نبودن مامان من تو زمستون میگه 4 و نیم برو 5 و ربع بیا اونم در ماه 1 بار زیاد بشه میگه همش با دوستات بیرونی 😐

❤️😍
😂😂😂😂پس این داستان ادامه داره 

همسرم اصلاااا گیر نمیده بهش میگم با دوستانم دم غروبی بیرونم زنگ میزنه یا میگه مراقب خودتی  باش یا میگه خواستی بیایی بگو بیام سراغ اگر دوست داشتی اما بابام وااای هنوز همونه😂😂😂😂 بخدا تو ماشین دوستم بودم زنگ زد جواب ندادم دیدم شماره مامان افتاد فهمیدم باباست کوتاه بیا نیست😂😂 گفت کجایی ؟ ۶ شده بیا دیگه 😥😥

مشاوره پوست و مو

من مجرد بودم هییییییچ آزادی ای نداشتم

برو کلاتو بنداز هوا

من اجازه نداشتم خونه دوستم ک همسایمون بود هم برم

فامیل ما معتقدن دختر پاشنه ی  پای خودشم دشمنشه

واسه همین با هیچکس نباید رفت و آمد کنه

چندبار دوستام اومدن خونمون مامانم ب هرکدوم ی عیب الکی گذاشت و بشون گف دیگه نیاید

میگف دوستات پرروان

دخترباید صداش از صدای ج.ی.شش بلندترنشه

د‌وستای تو بلند میخندن

هه

ی بار با دوستام از مدرسه پیاده اومدم خونه بابام رفته بود دم مدرسه دیده بود رفتم وقتی رسیدم خونه گرفت عین چی من‌و زد

بعله

بگذریم

ازدواج کردم و خوشبختترینم

بخدا زندگی واقعی من از فردای روز عروسیم شر‌وع شده

حتی دوران عقد اجازه نداشتم با شوهرم رفت و امد کنم

درحد صحبت باحضور پدرمادر

کاربر قدیمی ام 😑
فکر نکنین شوهر کنین ازادی ببشتره من با اینکه خانوادم حساس بودن ..ولی الان ک شوهر کردم شوهرم خییییلی ...

دختر خاله منم اینجوری براش پیش اومده در خونه رو آیفون باز کرده یکی حمله ور شده داخل هر چی داشته رو میخواسته بگبره و تو آسانسور تجاوز کنه دختر خالم قبل از این که وسیله هاشو بده جیغ زده و فرار کرده. مامان منم از اینا چشمش ترسیده. میگه تازه اون که تو آپارتمان بوده 

❤️😍
خوشبحالت. دوستم دستتو بزن تو سر ما 😂

برو خداتو شکر کن تااالان اسیبی بهت نرسیده ازادی زیادی خیلی وقتا از رو بچگی به ضررت تموم میشه من بین دوستام بودن کسایی که چون ازادی داشتن خیلی جاها رفتن تجربه هدی تلخ دارن البته بگم دختر که از 18گذشت کم کم باید با جامعه اششنا بشه

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
خانوادتون سنتی نبودن مامان من تو زمستون میگه 4 و نیم برو 5 و ربع بیا اونم در ماه 1 بار زیاد بشه میگه ...

درسته شمام حق داری مامان منم یه موقع های عصبانی میشد😀 یه تایمی با دوستات باشی کاملا طبیعه کاش اگه بگی کسی با مادرت صحبت کنه یا خودت منطقی صبحت کن باهاش

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
اووه چرا همچین میکنن مگه نمیگی بیست سالته؟چه خبره خب حالا یه نیم ساعت دیرتر اومدی چی میشه

اونم بخدا دست من نبود تا بیارن یه چیزی بخوریم و بریم طول کشید 

❤️😍
نه من اصلن خانواده م محدودم نمیکردن،من حتی شده بودساعت ده شب ازدانشگاه رسیدم خونه بخاطرروزمادرکه ترا ...

😂😂😂😂😂😂دستتون رو بکوبید تو سر ما 

❤️😍