2777
2789
شايد خيلي انتظارات عجيب و بالا بالا داري خو! عشقم

ندارم بابا طرف قدش ازم بلندتر باشه با ایمان و خوش اخلاق باشه و شخصیت سالم داشته باشه با کارخوب و درامد خوب همین

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذاره خواهرش ازدواح كنه! مامانشون همه جا بايد بگه اين دوتا هر دو ازدواج مي كنن

یعنی خودشو بدبخت کنه؟ عزیزم الان دیگه مثل قاجار نیست.کسی یه کسی رو بخاد پیش قدم میشه حتی اگه کوچکتر باشه یعنی مثل گدشتا اینقدرا هم بد نیست .دیگه برا بچه بزرگ هم تا یه سنی منتطر میمونن خانواده.بعدش اجازه میدن.مشکل جای دیگست مشکل اینه که کلاخاستگار کم شده.کدوم پسری الان شرایط ازدواح رو داره.والا هر روز با یه دخترن .حالش رو هم میبرن .دلشونم زد عوص میکنن مسولیت هم انچنان ندارن.

خدا جونم واسه داده و ندادت شکر😍نینی سایتی ها میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات از ته دل بفرستید برام.اگه فرستادید بگید منم به نیت شما ۲ تا بفرستم🤗🤗
ندارم بابا طرف قدش ازم بلندتر باشه با ایمان و خوش اخلاق باشه و شخصیت سالم داشته باشه با کارخوب و درا ...

خوب خودتونم همينقدر ايده آل هستين!؟

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
آخه چرااااا؟ بخدا مجردی هم خوب نیست  من خیلیی کلافه م😢😢

بخدا من زندگیمو ببینی از دور حسرت میخوری اما واقعا بدبختم با این شوهر و خانوادش.بخدا مجردی خیلی خوبه اما کاش همه هدف داشتن مجردا میرفتن سر یه کار و شغلی نه مثل من شوهر کنن یادشون بیاد خیلی از زندگی عقبن و شوهرمم نذاره هیچکار کنم انگار زندانیم 😢

من شوهرم سرد بی احساس و به هر کس و ناکسی توجه میکنه جز من.دلم میخوا شوهرمم ببینی بکوبی تو سرم ک‌چرا با این ازدواج کردم😭

اوایل خیلی خواستگارای اوکی و خوبی داشت پدر و مادرم مخالف بودن خودش دوست داشت اما حالا برعکس شده پدر و مادرم از خداشونه از دواج کنه میگه عجله ندارم البته خواستگارای عالی هم نداره

دوستان تمنا دارم برای رفع گره های زندگیم دعا کنید من قابل نیستم انگار 
ندارم بابا طرف قدش ازم بلندتر باشه با ایمان و خوش اخلاق باشه و شخصیت سالم داشته باشه با کارخوب و درا ...

همین! پیدا کردی  این شرایطو .شوهرمو معاوصه میکنم باهاش😂😂😂😂😂البته مزاح بود

خدا جونم واسه داده و ندادت شکر😍نینی سایتی ها میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات از ته دل بفرستید برام.اگه فرستادید بگید منم به نیت شما ۲ تا بفرستم🤗🤗
بخدا من زندگیمو ببینی از دور حسرت میخوری اما واقعا بدبختم با این شوهر و خانوادش.بخدا مجردی خیلی خوبه ...

نه کلا همع همینیم .ما متاهلا میگیم چرا شوهر کردیم .مجردا میگن چرا ما مجردیم .کلا خب مرغ همسایه غازه😁

یعنی خودشو بدبخت کنه؟ عزیزم الان دیگه مثل قاجار نیست.کسی یه کسی رو بخاد پیش قدم میشه حتی اگه کوچکتر ...

نه! خواهر كوجيك اگه خواستگار ايده ال داره مامانش اجازه بده بيان

ببين من دوستام يا پسر يا داداش مجرد دارن

خوب ميفهمم الان شرايط اين دختر خانومو

خيلي وقتا به مادر دختر ميگن! مادر دختر ميگه دختر اولي اول بايد ازدواج كنه!

من نميگم اولي به زور ازدواج كنه

ميگم اجازه بده خواهر دومي هم براش خواستگار بياد!

همين

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
خواهرت ايده آل هاش چي هستن!؟

خوشتیپ و میگه به دلم بشینه میگه هر کسی به دلم نمیشینه 

دوستان تمنا دارم برای رفع گره های زندگیم دعا کنید من قابل نیستم انگار 
بخدا من زندگیمو ببینی از دور حسرت میخوری اما واقعا بدبختم با این شوهر و خانوادش.بخدا مجردی خیلی خوبه ...

آخه سر کارم خسته کننده است بخدااا 

اگه میشه زندگیتو درست کنی همه تلاشتو بکن و قدرشو بدون 

تنهایی خیلی سخته😢

طراحی و برنامه نویسی انواع وب سایت با قیمت مناسب 
نه! خواهر كوجيك اگه خواستگار ايده ال داره مامانش اجازه بده بيان ببين من دوستام يا پسر يا داداش مجرد ...

اها پس من بد متوجه شدن.فک کردم منطورت اینه اولی با هر شرایطی هست بره که دومی راحتتر بتونه تصمیم بگیره

ولی درسته حق با شماست